ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:00 18.07


"Ворскла" програла останній спаринг перед стартом нового сезону

У середу, 18 липня, футболісти "Ворскли" провели останній контрольний матч перед стартом нового сезону. Новачкові УПЛ - "Десні" - ворскляни програли з мінімальним рахунком 0:1.


Ворскла — Десна — 0:1

Гол: Філіппов 25.

Ворскляни 18 липня на Крутому Березі провели свій останній перед стартом нового сезону контрольний матч. І програли новачку УПЛ — чернігівцям, яких тренує екс-ворсклянин Олександр Рябоконь. Єдиний гол у середині першого тайму забив Філіппов. У складі гостей, які провели у Полтаві повноцінні збори, на поле виходили Владислав Насібулін і Олександр Ковпак. Останній уже підписав контракт із "Десною".

Суперник діяв організовано і не дав ворсклянам можливості створити багато моментів. Але кілька нагод відзначитися у біло-зелених все ж були, проте реалізувати їх не вдалося. За тиждень команда Василя Сачка стартує в чемпіонаті гостьовим поєдинком проти київских динамівців.

У зв’язку з масштабними будівельно-ремонтними роботами, що нині ведуться на стадіоні "Ворскла" у Полтаві, матч 3-го туру чемпіонату УПЛ "Ворскла" - ФК "Львів" за домовленістю сторін перенесено на "Арену-Львів". При цьому рішенням Дирекції Прем’єр-ліги саме львів’ян визначено господарями поля у цій грі. Про це йдеться у Витягу із Постанови Дирекції УПЛ. Гра відбудеться 4 серпня о 17:00, а не о 19:30, як повідомлялося раніше. Натомість поєдинок 14-го туру УПЛ команди проведуть на домашній арені ворсклян.

спорт, футбол, ФК Ворскла

За темою:

  • У Полтаві перекриють рух на трьох вулицях у центрі міста
  • В аварії загинула велосипедистка
  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.