ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:58 22.03


Луческу погодився грати з "Ворсклою" без збірників

Сьогодні надійшли у продаж квитки на матч-відповідь ¼ фіналу Кубка країни з футболу між донецьким "Шахтарем" і "Ворсклою", який відбудеться у столиці 27 березня.

Дирекція футбольної Прем’єр-ліги затвердила дати проведення і час початку матчів-відповідей 1/4 фіналу Кубка України сезону 2015/16:

27 березня (неділя)
Шахтар – Ворскла (17:00).

6 квітня (середа)
Зоря – Волинь (14:00), Динамо – Олександрія (17:00), Дніпро – Сталь (19:00).

Перший матч суперників у Полтаві завершився фіаско ворсклян - 0:4 - і тепер повторний поєдинок чвертьфінальної стадії майже не несе в собі інтриги. Полтавці мають наразі виключно теоретичні шанси пробитися до півфіналу. Матч-відповідь між командами Сачка та Луческу відбудеться на столичній "Оболонь-Арені". Вартість квитків – від 20 до 40 гривень.

Проти полтавців колектив Мірчі Луческу буде грати далеко не найсильнішим складом. Травмований Ярослав Ракицький, до збірної Хорватії на товариські матчі викликано капітана команди Даріо Срну, а до національної команди України – одразу шістьох виконавців: П’ятова, Кучера, Шевчука, Степаненка, Коваленка та Малишева.

Що стосується ворсклян, то Громов і Бартулович, які не грали у Харкові, вже повертаються до тренувань, Дитятьєв пропустить черговий матч через дискваліфікацію, а Шиндер – ймовірно, через Мірчу Луческу, який висловлювався категорично проти участі орендованого форварда у матчах із його командою.

Артур ЗАПЕКА

спорт, футбол, ФК Ворскла, Сачко

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.