ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:02 23.03


Матчі Євро-2016 можуть пройти за порожніх трибун

Футбольне свято у Франції може бути зіпсоване: чиновники УЄФА розглядають можливість проведення матчів Євро-2016 у Франції при порожніх трибунах через терористичну загрозу.

Європейський футбольний союз (УЄФА) розглядає можливість проведення матчів французького Євро-2016 при порожніх трибунах. Про це заявив віце-президент УЄФА Джанкарло Абете.

Існує ризик, що деякі матчі будуть проходити за закритими дверима – без глядачів,

- наводить слова Абете італійське видання La Gazzetta Dello Sport.

З іншого боку, в УЄФА офіційно заявили у відповідь:

Ми абсолютно впевнені, що всі необхідні заходи будуть прийняті для того, щоб чемпіонат Європи був безпечним. Отже, немає жодних суперечок щодо матчів за зачиненими дверима. Ми все ще працюємо, щоб захисити усіх учасників за декількома сценаріями в кризовій ситуації.

Нагадаємо, що 22 березня теракт в аеропорту Брюсселя забрав життя 26 людей. Пізніше в метро бельгійської столиці сталися чотири вибухи у кварталі, де розташовані офіси структур Євросоюзу. А до початку континентального футбольного форуму, де гратиме й збірна України, залишилося менше 80 днів. У складі команди Михайла Фоменка грають вихованці полтавського футболу Андрій Пятов і Руслан Ротань, а кандидатом до збірної є форвард "Ворскли" Антон Шиндер.

Чемпіонат Європи з футболу у Франції повинен відбутися влітку цього року – з 10 червня по 10 липня на десяти стадіонах за участі 24 збірних команд.

футбол, спорт, Євро

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.