ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:33 23.03


Вихователька у кременчуцькому садочку кричала і навіть била дітей. ВІДЕО

У дитячому садку №64 Кременчука батьки звинувачують виховательку в жорстокості до дітей - нібито вона на них кричала і навіть била. Вихователька ж говорить, що з неї хочуть зробити тирана. Її вже звільнили.

На зустрічі з журналістами в садочку мама дитини Оксана Шарко, на початку року батьки стали помічати, що поведінка дітей змінилося - вони виглядали заляканими. У деяких дітей мами і тата стали помічати синці, а деякі - навідріз відмовлялися йти до раніше улюбленого садка.

Тоді і з'явилася ідея заховати диктофон в м'яку іграшку... А запис, за словами батьків, свідчить про жорстокість поведінки вихователя з дітьми.

Вихователь тягала їх за руки, плечі, діти постійно плакали, вона кричала на них...

- розповіла журналістам Оксана Шарко і запропонувала піднятися до методкабінету, де вже чекало керівництво дитсадка та управління освіти.

Заступник начальника управління освіти Валерій Лобода розпочав зустріч з опитування виховательки. Вона заявила, що її хотіли обмовити нянечка і колега-напарниця. На думку вихователя, саме вони проводили запис на диктофон.

Вихователька каже, що не розуміє, чому батьки не висловлювали їй претензій раніше, але визнала, що на диктофоні звучить її голос і записи відтворюють реальні ситуації.

Після цього батьки надали самі записи, де чутно, як педагог голосно кричить на дітей.

Також батьки повідомили, що отримували погрози на телефон від родичів вихователя за піднятий скандал.

Сама вихователька зазначила, що її совість чиста, тоді як з неї "хочуть зробити тирана". Педагог на свій захист сказала, що ставилася до дітей так, як хотіла, щоб ставилися до її дітей.

Усе ж таки заступник начальника управління освіти Лобода вибачився за поведінку вихователя, назвавши її "просто жахливою". Він повідомив, що вона вже написала заяву про звільнення за власним бажанням.

Ми хочемо звільнити її за статтею. Ми хочемо, щоб вона не працювала педагогом - вона повинна понести відповідальність за свої дії,

- заявили батьки журнаістам "Кременчуцької газети".

Лобода сказав, що для цього існують правоохоронні органи. А позбавити вихователя диплома педагога, щоб вона не працювала за фахом, може тільки суд. Батьки повідомили, що звернуться в поліцію для подальшого розслідування справи.

Кременчук, садок, вихователь

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.