ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:09 02.08


"Ворскла" презентувала фанам бразильських новачків

У перший день серпня ворскляни провели контрольний матч із земляками з Кременчука, в якому дали можливість уперше вийти на поле двом новачкам клубу з Бразилії - захиснику Артуру та форварду Кареці.

23-річний захисник Artur Sergio Batista de Souza (або просто Артур) із клубу "Інтернасіональ" (Порту-Алегрі) покликаний закрити позицію лівого оборонця, а 21-річний форвард Niсolas Mores da Kruz (Ніколас Карека) з "Греміо" покликаний додати вариативності в атаці нового для себе клубу.

Контракт оборонця, який перейшов до "Ворскли" на правах вільного агента, розраховано до кінця 2020-го року, а форвард на правах оренди виступатиме у Полтаві щонайменше один сезон, інформує прес-служба ворсклян.

Востаннє представники країни вічного футболу та карнавалів з’являлися у Полтаві ще за часів "Ворскли-Нафтогаз" 15 років тому. У команді під керівництвом Андрія Баля тоді грали оборонець Фабіо Перейра та нападник Карлос Фронтіні. 

Бразильські новачки ворсклян провели один тайм (перший) у контрольному спарингу проти "Кременя", який відбувся вчора на стадіоні "Лтава".  

Ворскла — Кремінь — 2:1

Голи: Кобахідзе 28, Карека 43 – Черній 64.

Ворскла (1 тайм): Ткаченко, Артур, Мартиненко, Гіоргадзе, Пердута, Кравченко, Шарпар, Кобахідзе, Кадимян, Кулач, Карека.

Ворскла (2 тайм): Різник, Чижов, Мазур, Сапай, гравець на перегляді, Чеснаков, Скляр (Шаповал 85), Мисик, Габелок, Ребенок, Коломоєць.

Це була гра, в якій зі стартових хвилин у складі полтавців вийшли одразу п'ять легіонерів. Востаннє в історії ворсклян таке траплялося дуже давно. До 20-ї хвилини господарі створили три слушних нагоди. "Кремінь" одного разу мав перспективний "стандарт". А на 28-й хвилині прийшов час забивати. Карека вивів на ворота Кобахідзе, і Сандро відкрив рахунок ударом у кут — 1:0.

На 39-й Кадимян пройшов лівим краєм, і віддав поперек на Кареку. Новобранець сильно пробив без обробки — м'яч пройшов вище поперечини. А за дві хвилини до перерви Карека забив свій перший гол у складі нової команди і зробив рахунок 2:0. Своєю надійністю запам'ятався інший бразилець, лівий захисник Артур. В Україні ж тренери ворсклян лівого захисника знайти не змогли.

У перерві Василь Сачко повністю оновив склад, та зі свіжими силами господарі поля понеслись уперед, демонструючи хороший контроль м'яча. На 57-й хвилині Сапай віддав на Мисика, той пробив зльоту. Вийшло ефектно, але не ефективно - вище воріт. На 60-й хвилині після обрізки ворсклян та виходу в атаку нападника "Кременя" Юрія Павліка, реально виручив команду юний воротар Різник. Свій гол кременчужани забили на 64-й хвилині, коли відверто помилилась полтавська оборона. Гол на рахунку Костянтина Чернія — 2:1.

спорт, футбол, ФК Ворскла, Артур, Карека

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.