ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:30 23.03


Волейбольний "Фаворит" отримав нового керманича

Днями гравці СК "Фаворит" познайомилися зі своїм новим головним тренером – Юрієм Кравцовим. При цьому екс-наставник Анатолій Офат залишається працювати в клубі.

Днями гравці СК "Фаворит" познайомилися зі своїм новим головним тренером – Юрієм Кравцовим. При цьому екс-наставник команди Анатолій Офат залишається працювати в клубі.

Юрій Анатолійович за часи тренерської діяльності був чемпіоном України і переможцем Кубка країни, брав участь у розіграші Ліги чемпіонів. Досвід нового очільника СК "Фаворит" має дати позитивний результат для команди. Під час інтерв’ю офіційному клубному сайту Юрій Кравцов поділився власними думками і планами на майбутнє.

Які враження після знайомства з новими підопічними? Чи задоволені ви станом команди?

Гарні хлопці, достойні спортсмени. Я вам скажу так: це вже не наївні діти, а серйозно налаштовані волейболісти. Кожен має відмінну фізичну підготовку, володіє волейбольною майстерністю. Я розцінюю гравців як свідомих уже дорослих і сформованих особистостей, тому впевнений, що вони зрозуміють всі вимоги, візьмуть до уваги мої настанови. Таким чином ми зможемо легко порозумітися, як люди, об’єднанні спільною метою і захопленням всього життя – волейболом.

Яку головну мету ставите для себе і СК "Фаворит"?

Ціль одна – найкращий результат. І наближатися до цієї мети ми будемо разом із командою, наполегливо і впевнено!

Можливо, маєте власну секретну стратегію?

Так, це любов до своєї команди. Я не позиціоную себе вище гравців. Навпаки, я – така сама частина команди, як кожен волейболіст СК "Фаворит". Різниця лише у досвіді. За роки спортивної кар’єри я накопичив багатий багаж знань і зараз маю величезне бажання передати це моїм підопічним. Хлопці дуже здібні, і я вірю в їхні сили! Порозумівшись, ми зможемо чітко налагодити роботу нашої команди як єдиного механізму. Такі зусилля обов’язково повинні дати позитивний результат.

Які плани на найближче майбутнє? Що будете вимагати від хлопців під час тренувань?

У першу чергу вимагатиму самовіддачі. Це основне правило спорту. А також – розуміння, а точніше, усвідомлення дій. Ми відходимо від шаблону "тренер вимагає – гравці механічно виконують". Кожен член команди – важлива складова. Волейбол – не просто рухлива забава, це серйозне спортивне змагання, яке потребує обміркованих і злагоджених дій єдиної команди. Об’єднавшись піднесеним командним духом, ми спрямуємося до перемоги!

Я не просто так це говорю. Якщо ми єдині – варто чекати позитивного результату. На даний момент не можу гарантувати, що результат стане помітним найближчим часом. Але ми до цього прагнемо. У вітчизняному волейболі не так багато прикладів для наслідування, коли команда, сформована на базі дитячо-юнацької спортивної школи, за короткий проміжок часу опинялася у Суперлізі. Я – свідок зародження нашої команди, добре ознайомлений з її історією. І вірю в її потенціал…

волейбол, спорт, ВК Фаворит, Офат

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.