ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:33 24.03


Хокей. "Кременчук" не гратиме у фіналі через єдину сумнівну шайбу. ВІДЕО

Хокейний клуб "Кременчук" поступився у вирішальному п'ятому матчі пвіфінальної серії плей-офф через одну-єдину пропущену шайбу. У кременчужан - бронза чемпіонату країни.

Обидві команди почали гру дуже активно. Рахунок у серії - 2:2, отже долю протистояння могла вирішити єдина помилка, тому суперники хоч і проводили багато часу в атаках, однак обмежувалися переважно дальніми кидками.

У першому періоді закинутих шайб не було, а от у другому господарі реалізували більшість. З другого добивання шайбу у ворота "Кременчука" відправив Гніденко. Арбітри після наради вказали на центр майданчика, однак багато глядачів упевнені, що останній пас був зроблений рукою, та й сам гол забивався із порушенням правил, адже нога гравця знаходилася у воротарській зоні...

Одразу ж кременчужани могли відігратися, однак надійно діяв голкіпер киян.

У третьому періоді гості остаточно перейшли на гру в захисті, виходячи переважно лише в контратаки, але пробити їхні ворота кременчужанам так і не вдалося.

У підсумку - мінімальна поразка - 0:1, у "Кременчука" - третє місце в чемпіонаті, а у фіналі зіграють "Донбас" і "Дженералз".

Дженералз - ХК Кременчук - 1:0 (0:0, 1:0, 0:0)

Гол: 1:0 - Гніденко (Побєдоносцев, Караульщук, 34:52 — більш.).

Дженералз: Захарченко. Афанасьєв - Толкунов, Побєдоносцев - Шпак, Скрипець - Боєвих, Мельников - Татренко. Кіча - Гніденко - Караульщук, І.Савченко - Шаманський - Слюсар, Безуглий - Вал.Алексюк - Тимченко, І.Дворник - Секірко - Коляда. Головний тренер: Вадим Шахрайчук.

Кременчук: Шевчук (до 59:23). В.Романенко - Ден.Ісаєнко, Сірченко - Дегтярьов, Жовнір - Варивода, Васильєв - Акимов. Коренчук - Карпенко - Луговий, Підгурський - Чернишенко - Янішевський, Бойков - Андрейків - Лисак, Мікулко - Т.Гриценко - Петранговський. Головний тренер: Дмитро Підгурський

Штраф: 20 - 8.

спорт, хокей, Кременчук, Дженералз, плей-офф

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.