ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:09 24.03


Суд засудив до трьох років тюрми злочинця, який зґвалтував жінку в новорічну ніч

У Нових Санжарах суд призначив три роки позбавлення волі зловмиснику, який у першу ніч нового року побив і зґвалтував жінку.

Новосанжарський районний суд визнав винним уродженця с.Стовбина Долина Полтавської області у пред'явленому обвинуваченні за ч.1 ст.152 КК України (Зґвалтування). Обвинуваченому призначили покарання у виді трьох років позбавлення волі.

Подія сталася 1 січня 2016 року близько другої години ночі. Після святкування Нового року обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, скористався незамкненими дверима і проникнув до будинку жінки. Зловмисник підійшов до неї і, утримуючи за горло, почав бити кулаками по обличчю та тулубу. В результаті цього жінка впала на підлогу. Потім обвинувачений, застосовуючи фізичне насильство, зґвалтував її.

На суді зловмисник зізнався у злочині. У зв'язку цим суд визнав недоцільним дослідження доказів його вини.

Окрім трирічного ув'язнення, суд стягнув з обвинуваченого майже дві тисячі гривень витрат на стаціонарне лікування потерпілої.

Відзначимо, що чоловік уже був судимий. У 2002 році Решетилівський районний суд засудив його до дев'яти років позбавлення волі за вбивство. Через сім років, у 2009 році, він був звільнений умовно-достроково.

згвалтування, суд, Нові Санжари

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.