ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:59 24.03


Одружений пенсіонер у Полтаві протягом п'яти років завантажував порнографію на сторінку в "ВКонтакті"

За розповсюдження в соціальній мережі "ВКонтакті" відео порнографічного змісту суд оштрафував пенсіонера на 1700 гривень. Полтавець "заливав" порно в інтернет протягом п'яти років, будучи ще й одруженим.

Ленінський районний суд Полтави визнав винним пенсіонера у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 301 КК України (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів).Йому призначено покарання у виді штрафу в розмірі 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 1700 гривень.

У 2011 році пенсіонер зареєструвався в соціальній мережі "Вконтакті" під нікнеймом "Рома Иващенко". Протягом 2011-2015 років він завантажував відеофайли порнографічного змісту на свою сторінку "ВКонтакті". Тим самим пенсіонер розповсюджував продукцію порнографічного характеру, бо відео було доступне й іншим користувачам сайту.

Під час досудового розслідування між прокурором Полтавської місцевої прокуратури Полтавської області та підозрюваним було укладено угоду про визнання винуватості. Згідно з угодою пенсіонер визнає свою винуватість у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 301 КК України та щиро розкаюється. Також сторони узгодили покарання притягуваному – 1700 гривень штрафу.

Тож Ленінський районний суд Полтави затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та обвинуваченим. Крім штрафу, з пенсіонера стягнули на користь держави судові витрати за проведення експертизи в сумі 615 гривень.

До 18 квітня вирок суду може бути оскаржений. Якщо апеляційну скаргу не було подано, то вирок набирає законної сили.

На даний час фейкова сторінка пенсіонера у "ВКонтакті" видалена.

порно, пенсіонер, суд

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.