ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:20 11.08


Два різних тайми. Ворскляни провалили матч із чемпіоном. ФОТО

11 серпня у Харкові, в матчі 4-го туру чемпіонату країни з футболу полтавська "Ворскла" програла донецькому "Шахтарю" з великим рахунком, вигравши перший тайм.

Шахтар — Ворскла — 4:1

Голи: Марлос 50, Степаненко 59, Хочолава 62, Мораес 74 — Шарпар 25.

Шахтар: Пятов - Ісмаїлі, Хочолава, Ракицький, Данченко - Степаненко, Алан Патрік (Майкон 75) - Марлос, Веллінгтон Нем (Фернандо 69), Тайсон - Жуніор Мораес (Тотовицький 82).

Головний тренер — Паулу Фонсека.

Ворскла: Шуст - Даллку (Мисик 75), Мартиненко, Чеснаков, Пердута - Шарпар (Скляр 66), Кравченко - Кобахідзе, Габелок, Ребенок - Карека (Гіоргадзе 80).

Головний тренер — Василь Сачко.

Попередження: Степаненко 10 - Карека 30, Габелок 53.

Арбітр — Микола Балакін (Київська область).

11 серпня 2018 року. Харків. ОСК "Металіст". 6438 глядачів. 25 градусів.

 

***

Перед грою Василь Сачко недорахувався з різних причин цілий ряд виконавців. Не могли грати у Харкові Чижов, Сапай, Кулач, Васін, Сергійчук, Коломоєць — половина команди. Тому у заявці на гру з'явилися імена молодих хлопців із дубля Артема Білого і Олега Лиги. Проте в основі діяли переважно перевірені бійці плюс бразильський новачок Карека, який уже відзначився голом у поєдинку минулого туру у Львові.

Позицію правого захисника тренери полтавців довірили Даллку, а в центрі захисту діяли Чеснаков із Мартиненком. Габелок склав компанію Кравченку та Шарпару у центрі поля, а Карека був відряджений на вістря полтавських атак.

Це був четвертий гостьовий матч ворсклян поспіль. Біло-зелені лише в наступному турі гратимуть удома — з "Маріуполем". А поєдинок проти чемпіонів країни повинен був стати своєрідним "лакмусовим папірцем" готовності полтавців до Ліги Європи, старт якої для команди Василя Сачка вже не за горами. Наразі можна сказати, що іспит полтавці провалили, хоча до перерви вели у рахунку.

У середині першого тайму після кутового Шарпар ювелірно ударом головою поклав м'яч у дальній кут воріт П'ятова. Ворскляни мали ще дві-три нагоди відзначитися, як, до речі, і номінальні господарі. Але в першому таймі голів більше побачити не довелося. Кілька разів ворсклянам відверто пощастило, як, наприклад, після удару Тайсона з кількох метрів, коли ворота Шуста врятувала стійка.

У другому таймі "Шахтар" додав у швидкості, перестав бути академічним та флегматичним і за 25 хвилин забив чотири голи. Ворскляни при цьому вигладали статистами, наробивши стільки помилок, що їх вистачило би на декілька матчів.

Статистика матчу:

Удари по воротах - 12:6
Удари в площину воріт - 8:4
Володіння м'ячем (%) - 59:41
Кутові - 11:1
Гольові моменти - 10:3

Ворскляни наразі у турнірній таблиці десяті з дванадцяти команд УПЛ. Наступний матч вони проведуть 19 серпня у Полтаві проти маріупольців.

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.