ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:00 15.08


"Олімпія" вп'яте поспіль виграла Кубок Полтавщини з футболу. ФОТО

У середу, 15 серпня, у фінальному матчі Кубка Полтавщини з футболу 2018 року "Олімпія" з Савинців здолала опір "Колоса" з Лазірок - 2:0, забивши обидва голи у другому таймі.

Сьогодні у Полтаві, на стадіоні "Локомотив" відбувся фінальний матч Кубка Полтавської області з футболу серед аматорів. У боротьбі за почесний трофей зійшлися "Колос" із Лазірок та "Олімпія" з Савинців. 

Колос — Олімпія — 0:2

Голи: Пономаренко 63, Співак 90+5.

Колос: Педько, Панченко, Доценко, Голованьов (Халілов 77), Даценко, Мороз (Пилиповець 68), Дюжов, Саркісян, Харчинський (Таранушич 87), Реутов (Балакшій 64), Шевченко.

Головний тренер - Павло Куций.

Олімпія: Тельнов, Дземку, Богомаз, Рудченко, Субочев (Апришко 90), Ковтун, Пономаренко (Співак 82), Гриценко (Рудюк 88), Фабунмі (Гулович 78), Малик, Стрельцов.

Головний тренер - Олександр Кулик.

За шаленої спеки перший тайм пройшов майже без моментів — лише незадовго до перерви чудову нагоду відкрити рахунок втратили підопічні Олександра Кулика.

А в другому таймі вони матеріалізували свою територіальну перевагу за рахунок індивідуальної майстерності досвідченого Фабунмі. Ола технічно обіграв двох суперників і пробив по воротах — Педько його удар відбив, проте першим на добиванні був Пономаренко.

Футболісти з Лазірок до останніх хвилин намагалися відігратися, і вже у компенсований час на кутовий пішов навіть воротар. Цим і скористалися Савинці — Співак, який забив другий гол, утік з середини поля та забивав вже у порожні ворота.

Трансляція матчу

Отже, впевнена перемога команди з Миргородщини, яка виграла Кубок області 5-й рік поспіль!

спорт, футбол, аматори, ФФП, Кубок Полтавщини

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.