ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:31 24.03


Поліція не може допомогти врятованій собакою дівчині, бо досі не знає, що із нею сталося

Молода полтавка, яку нібито збив невідомий автомобіль у грудні 2015 року, і яку потім обікрали, не може домогтися справедливості і знайти свого кривдника.

Кореспондент видання Poltava365.com поцікавилася долею дівчини, яку в грудні минулого року від неминучої смерті через травми та обмороження врятував пес. Ми говорили із її бабусею Ольгою Іванівною. Через усі пережиті неприємності жінка нині лікує гіпертонію. Але вона погодилася трохи розповісти про те, як живуть вони з онучкою тепер.

Не по гарячих слідах, лише через два місяці почалися якісь зрушення у нашій справі, пошуки водія, який ледь не убив мою онучку. При цьому справу про крадіжку речей довелося закрити. Хто зняв із неї взуття та пуховичок, забрав сумку із мобільним телефоном – ми досі не знаємо. Та це людина, яка її збила, чи хтось вирішив скористатися ситуацією… Чому затягується справа і нам не дають надію на знайдення винуватця? Адже вона так багато усіляких експертиз пройшла! Я думаю, через реорганізацію у міліції-поліції. І мені, і їй дуже хочеться все скоріше забути, жити звичайним життям. Головне, щоб усе пережите не залишило відбитків на здоров'ї,

- розповіла бабуся постраждалої.

За її словами, дівчина нині продовжує навчання в одному із полтавських університетів. А сама Ольга Іванівна, як викладач із 45-річним стажем, надає їй психологічну допомогу.

Речник полтавської поліції Юрій Сулаєв прокоментував ситуацію таким чином:

На жаль, ми не можемо допомогти постраждалій студентці через те, що немає чітких показів від неї, що саме сталося. За її словами, вона втратила свідомість після удару по голові. Що саме сталося – її збила машина, чи напав грабіжник , ми не знаємо достеменно.

Нагадаємо, у грудні 2015 року 20-річна полтавка отримала травму на дорозі, коли йшла на репетицію хору "Калина". За однією з версій слідства, це було ДТП і водій авто відтягнув дівчину до лісосмуги неподалік місця ДТП (в районі с. Побиванка), де вона прийшла в себе через деякий час. Її обличчя лизав бездомний пес, але особисті речі та одяг зникли. Від тепла тварини постраждала опритомніла остаточно і змогла дістатися до вогнів АЗС, звідки її забрала "швидка".

ДТП, аварія, Побиванка,

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.