ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:30 19.08


"Ворскла" вирвала перемогу у "Маріуполя". ФОТО, ВІДЕО

У неділю, 19 серпня, футболісти "Ворскли" нарешті провели перший у новому сезоні домашній матч - і здобули важкі три очки. Уболівальники йшли на стадіон увесь перший тайм - через шалені черги у касах арени.

Ворскла - Маріуполь - 2:1

Голи: Кулач 29, Полегенько 88-аг — Фомін 21.

Ворскла: Шуст - Артур (Скляр 77), Чеснаков (Даллку 15), Мартиненко, Пердута - Кравченко, Шарпар - Ребенок, Кулач, Кобахідзе - Коломоєць (Карека 56).
Головний тренер - Василь Сачко.

Маріуполь: Худжамов - Полегенько, Чоботенко, Яворський, Биков - Пихальонок, Федорчук - Тищенко (Борячук 71), Чурко, Мишньов (Вакула 81) - Фомін.
Головний тренер - Олександр Бабич.

Попередження: Федорчук 31, Чурко 53, Полегенько 64.
Арбітр — Ярослав Козик (Мукачеве).

19 серпня. Полтава, стадіон "Ворскла". 3660 глядачів. 24 градуси.

У Полтаві зустрічалися представники України в єврокубках. Щоправда, ворскляни ще не розпочали свій шлях у Лізі Європи, а маріупольці його вже завершили. Тому можуть зосередитися на внутрішніх змаганнях.

Перший тайм пройшов у рівній боротьбі. Ворскляни грали першим номером, гості із задоволенням використовували швидкі контратаки. І забили першими - чудовий пас від Полегенька ударом головою перетворив у гол Фомін. Відновили рівновагу біло-зелені ще до перерви. Дивовижний за красою м'яч ударом у падінні через себе забив Кулач. 

У другому таймі перевага полтавців не викликала сумнівів. Ворскляни багато і різноманітно атакували, непогані шанси забити мали Кобахідзе, Ребенок, все той же Кулач, але полтавцям не вистачало влучності і гарного останнього пасу. Бразилець Карека, який вийшов у другому таймі замість Коломойця, знову мав шанс, але у межах штрафного майданчика незграбно обробив м'яч - і втратив чудову нагоду принести перемогу ворсклянам.

Гості теж мали шанси, які дарували їм самі полтавці - господарі не дуже організовано та не надто впевнено діяли в обороні. Проте цього дня їм пощастило. 

Гру на зустрічних курсах в ендшпілі виграли полтавці. На 88-й хвилині після прострілу Кобахідзе азовець Полегенько увігнав м'яч у ворота Худжамова - 2:1. Важка, але закономірна перемога ворсклян, які значно покращили свою турнірну ситуацію в УПЛ.

Турнірне становище команд, статистика туру УПЛ

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.