ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:17 25.03


У Полтаві оштрафували проектувальників багатоповерхівки, що зводиться, за порушення умов містобудування

Департамент ДержАрхБудІнспекції оштрафував проектувальника восьмиповерхівки на Куйбишева, що зводиться, за документацію, яка не відповідає вимогам містобудівних умов та обмежень.

Департамент Держархбудінспекції у Полтавській області оштрафував на 124 тисячі грн проектну організацію з будівництва багатоквартирного житлового будинку з об'єктами громадського призначення та підземним паркінгом по вул. Куйбишева, 36в у Полтаві.

Цей будинок нині споруджується і буде восьмиповерховим цегляним. Будівництво здійснює ПП "Новобуд 2004", проектувальником є ТОВ "Полтаваархпроект". Зазначимо, що вартість квартир у новобудові стартує від 14 тисяч гривень за квадратний метр.

Підставою стала передача замовнику проектної документації, що не відповідає вимогам містобудівних умов та обмежень. Також ДАБІ накладено штраф на суму 24.8 тисячі грн на підрядника будівництва за ведення виконавчої документації з порушенням вимог законодавства. Про це повідомляє прес-служба ДАБІ України.

Порушникам видано приписи про усунення порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, державних стандартів і правил.

будівництво, Куйбишева, Новобуд, штраф

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.