ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:24 25.03


Дитячу стоматологічну поліклініку вирішили не реорганізовувати

Колектив Полтавської міської клінічної дитячої стоматологічної поліклініки звернувся до влади міста з проханням не реорганізовувати структуру, попри те, що це питання зняли з розгляду на сесії.

23 березня на сайті міської ради опублікували проект рішення про реорганізацію міської дитячої клінічної стоматологічної поліклініки, приєднавши її до дитячої міської клінічної лікарні м.Полтави.

25 березня колектив міської клінічної дитячої стоматологічної поліклініки зібрався, аби звернутися до депутатів та мера Полтави з проханням не об'єднувати їхню структуру з дитячою лікарнею.

До них завітав начальник управління охорони здоров'я Полтавської міської ради Сергій Котов. Він повідомив, що хвилюватися немає за що – питання реорганізації стоматологічної поліклініки о 9:00 25 березня зняли з розгляду сесії:

Була нормальна, на мою думку, ідея – об'єднати всю педіатричну службу воєдино… Основний ваш аргумент на цю ідею – ми не хочемо нічого змінювати. Не хочете – до вас дослухалися. Будь ласка – не змінюємо. Працюйте у своєму колективі, в своєму полі, як ви працювали багато років. Немає ніяких питань… Ніхто не планував продавати вас і нікуди переводити. Планувалося, щоб ви працювали в цьому приміщенні, на своїх кріслах, місцях і так далі… Тема закрита. Це питання, яке планували винести на розгляд, – знято з розгляду сесії взагалі

- сказав Сергій Котов.

Головний лікар поліклініки Людмила Клименкова відзначила, що питання реорганізації – дуже болісне для колективу. Колектив зібрав більш ніж 70 підписів, аби це питання зняли з сесії.

Сьогодні ми зібралися, щоб ще раз звернутися до депутатського корпусу міста Полтави, до Олександра Мамая з тим, щоб наш колектив залишити цілісним і залишити на базі нашої дитячої міської стоматологічної поліклініки. Я хочу вам сказати, що в жодному місті України немає з'єднань спеціалізованих дитячих закладів, стоматологічних, до яких-небудь педіатричних структур… Наша поліклініка працює 35 років. Вона є однією з найперших в Україні. При ній було відкрито один із найперших курсів дитячої стоматології для підготовки дитячих стоматологів. І вона являється зараз базою трьох великих кафедр – хирургічної стоматології, пропедевтики дитячої стоматології і також підготовки дитячих лікарів-інтернів… Мета реорганізації – покращити педіатричну службу. Однак педіатрична служба – це зовсім інша служба

прокоментувала головний лікар.

Також Людмила Клименкова сказала, що при реорганізації планувалося, щоб поліклініка існувала як структурний підрозділ.

Вона розповіла, що поліклініку не вперше хочуть реорганізувати. За її словами, влітку також хотіли це зробити, але громада відстояла поліклініку.

поліклініка, стоматполікланіка, реорганізація, Котов, Клименкова

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.