ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:29 25.03


Комісія з питань містобудування проти "депутатської" парковки

Голова постійної комісії з містобудування Олег Бєлоножко запропонував влаштувати навпроти міськради парковку для депутатів, але його колеги зазначили, що це місце виділялося для велоспорту та пробіжок, а не машин.

25 березня на засіданні постійної комісії з питань містобудування, архітектури, розвитку міського господарства, транспорту Полтавської міської ради розглянули питання щодо влаштування місць для парковки навпроти центрального входу до приміщення Полтавської міської ради. Голова постійної комісії Олег Бєлоножко зазначив, що це питання – його особисте побажання.

Однак члени комісії не підтримали ідею депутата. На засіданні комісії Олега Бєлоножка звинуватили в лобіюванні власних інтересів та висловили своє незадоволення щодо парковки в історичному центрі міста. Тому члени комісії проголосували за те, щоб відправити це питання на доопрацювання.

Ця полоса була виділена свого часу спеціально для того, аби люди могли спокійно їздити велосипедами. От ми поставимо автомобілі законним чином, і все – ми закриваємо питання про велоструктуру міста

- зазначила Ірина Особік, архітектор та екс-кандидат на посаду мера Полтави.

Олег Бєлоножко зазначив, що полтавцям не місце займатись спортом на проїжджій частині, де є вихлопні гази. Він пояснив, що парковка потрібна для того, аби депутати приїжджали, спокійно залишали автомобіль і йшли працювати.

Депутат від "Свободи" Юліан Матвійчук висловив свою думку щодо цього питання:

Якщо там дозволять паркуватися, в центрі, то де гарантія того, що там будуть паркуватися не тільки депутати, а й всі інші, кому дозволено? Там буде все "забито", і все одно будемо шукати місце для парковки. Я думаю, що треба залишити на доопрацювання це питання

Олег Бєлоножко запропонував альтернативу – дозволити депутатам паркуватися лише на час проведення сесії. Однак члени комісії зазначили, що немає поняття "парковка для депутатів" і відповідного дорожнього знаку.

паркування, міськрада, парковка, Бєлоножко, Особік, Матвійчук

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.