ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:10 25.03


Під Полтавою будуватимуть об'їзд села Копили

До кінця наступного року під Полтавою збудують об'їзд села Копили. Нова траса проходитиме південніше існуючої. Уже виготовили проектно-кошторисну документацію.

11 лютого набрала чинності Угода між Світовим банком та Україною щодо впровадження Третього спільного між Україною та МБРР "Проекту покращення автомобільних доріг та безпеки руху" на ділянці Полтава–Валки автодороги Київ-Харків-Довжанський, яка в тому числі передбачає будівництво обходу села Копили, що знаходиться на території Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області.

Наразі уже розроблена і виготовлена проектно-кошторисна документація.

Усі ці обходи, на мою думку і думку фахівців проектного інституту та служби автомобільних доріг, повинні бути. Тому що метою реконструкції та капітального ремонту дороги є покращення технічних характеристик дороги, підвищення швидкості, зменшення шумності, безпека руху як водіїв, так і пішоходів. На сьогодні відносно цих обходів у нас розроблена проектно-кошторисна документація, завершується викуп земельних ділянок. Були прораховані можливі варіанти як проходу через населений пункт, так і будівництво в обхід. Будівництво в обхід населених пунктів буде менш затратним

- розповів начальник Служби автомобільних доріг в Полтавській області Дмитро Кобченко.

Будівництво планують завершити до 2017 року.

Копили, об'їзд, дорога, траса

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.