ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:32 25.03


Конкурс із реконструкції колишньої площі Леніна не відбувся

На конкурс із реконструкції колишньої площі Леніна подали лише дві пропозиції. У міськвиконкомі готують постанову, якою визнають конкурс таким, що не відбувся, і потім сформують нову робочу групу.

У міськвиконкомі готують постанову про те, що конкурс на реконструкцію колишньої площі Леніна, визнаний таким, що не відбувся. Про це нам повідомив учасник робочої групи, випускник архітектурного факультету Дмитро Козиренко:

Мали зустріч з головним художником міста Шевельовим (він зараз в.о. головного архітектора), який показав два проекти, які за весь час надійшли на конкурс. Готується відповідна постанова про те, що конкурс визнаний таким, що не відбувся. Робоча група буде створена на виконання доручення депутатської комісії з питань містобудування і архітектури. У неї увійдуть представники відповідних профільних управлінь, депутати і представники громадськості. На сьогодні ще не сформовано її остаточний склад

Нагадаємо, раніше цей конкурс назвали непрозорим, адже його умови не дозволяли брати в ньому участь усім бажаючим, а завдання конкурсу не були ретельно означені.

площа Леніна, конкурс, реконструкція, Козиренко

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.