ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:15 26.03


Антон Потоцький завоював "бронзу" чемпіонату України з найдовшого кросу

У Цюрупинську завершився весняний чемпіонат України з кросу, за підсумками якого збірна Полтавщини завоювала одну медаль - вона на рахунку Антона Потоцького, який став третім на дистанції 8 км.

На найдовшій кросовій дистанції серед чоловіків - 8 км - бронзовим призером чемпіонату країни став Антон Потоцький. Вихованець тренера О.Гончара (Полтавська обласна школа вищої спортивної майстерності) фінішував з результатом - 26 хвилин 13 секунд. Антона Потоцького на найдовшій дистанції кросу випередили лише чемпіон країни Олександр Матвійчук з Хмельницької області (25 хвилин 53 секунди) і срібний призер - Юрій Грицак з Миколаївської області (26 хвилин 09 секунд).

В інших вікових номінаціях і на різних кросових дистанціях до чільних десяток чемпіонату країни увійшли наші земляки: кременчужанин Ілля Куцій - четверте місце серед юнаків (до 17 років) на дистанції 1 км та полтавець Ярослав Кабушка, який протягом двох днів змагань зміг фінішувати на восьмих місцях у молодіжній першості - спочатку на дистанції 3 км, потім - на дистанції 8 км.

крос, спорт, Потоцький

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.