ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:23 26.03


Кременчужанина, який в січні підкинув товаришу під двері гранату, посадили на шість років

Суд засудив до шести років позбавлення волі кременчужанина, який в січні підкинув своєму товаришу під двері гранату Ф-1.

У матеріалах справи вказано, що 5 січня 2016 року близько 20:45 обвинувачений зайшов в одну з багатоповерхівок Кременчука з ручною осколковою гранатою дистанційної оборонної дії марки "Ф-1". Перебуваючи на міжповерховому майданчику між другим та третім поверхами, кременчужанин дістав з кишені гранату, витягнув із запалу запобіжну чеку з кільцем і кинув її під двері квартири №11. У результаті вибуху було пошкоджено вхідні двері до квартир №11 та №12, стіни під'їзду, а також вибито скло у вікнах під'їзду.

11 січня поліція Полтавщини повідомила, що 32-річний чоловік образився на свого приятеля, тому й кинув гранату під двері його квартири, яка знаходилась на третьому поверсі багатоповерхівки.

При обшуку квартири обвинуваченого працівники поліції виявили 202 грама канабісу. Експертиза підтвердила, що вилучена речовина – наркотики.

Згодом між прокурором Кременчуцької місцевої прокуратури Полтавської області та обвинуваченим була укладена угода про визнання винуватості. Вони узгодили покарання у вигляді шести років позбавлення волі.

Тож Автозаводський районний суд м.Кременчука визнав винним чоловіка у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.296 (Хуліганство), ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч.1 ст. 309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Суд затвердив укладену між прокурором та обвинуваченим угоду і призначив йому узгоджене сторонами покарання – шість років позбавлення волі.

Відзначимо, що кременчужанин тричі був судимий за грабіж і один раз за нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження.

граната, суд, прокуратура, Кременчук

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.