ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:45 26.03


У Глобиному чоловіку присудили два роки тюрми за вбивство п'яного зятя

Житель Глобиного під час бійки з зятем перевищив межі необхідної оборони і зарізав його. За скоєне обвинуваченому присудили два роки тюрми.

Глобинський районний суд виніс вирок обвинуваченому у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.118 КК України (Умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони). Чоловіку призначили покарання у виді двох років позбавлення волі. Також із притягуваного стягнули на користь рідної сестри загиблого 7.5 тисяч гривень – гроші, які вона сплатила на ритуальні послуги. Вирок набере чинності 21 квітня за умови, якщо його не будуть оскаржувати.

Трагедія сталася 22 червня 2015 року на території приватного будинку. Чоловік посварився зі співмешканцем його доньки, який був у стані тяжкого сп'яніння. Словесна перепалка переросла у бійку. Зять обвинуваченого повалив чоловіка на підлогу у веранді будинку та вдарив його цеглиною по голові.

Усвідомлюючи загрозу своєму життю, з метою захисту обвинувачений дістав складний ніж, який був у нього в кармані брюк, та вдарив ним зятя в область грудної клітки зліва. В результаті цього чоловік помер на місці події.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину не визнав. Притягуваний розповів, що лише махав перед собою ножем з метою самооборони. Потім співмешканець його доньки оступився, впав і наштрикнувся на ніж.

У справі також вказано, що зять обвинуваченого пив кожного дня за рахунок крадіжок та на гроші, які виплачує держава на малолітніх дітей. У той фатальний день обвинувачений пішов до дочки та грався із онуками. Його зять був у нетверезому стані, почав вимагати у доньки притягуваного гроші, бити та душити її за горло. Обвинувачений заступився за дочку, тому між чоловіками і зав'язалася бійка.

убивство, суд, Глобине

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.