ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:19 26.03


ФК "Полтава" у більшості таки забив "Миколаєву". А матч міг і не відбутися. ВІДЕО

Футбольний клуб "Полтава" у першому матчі весняної частини сезону першої ліги обіграв удома "Миколаїв" (1:0), забивши на 63-й хвилині і граючи в більшості з 30-ї. Гра проходила на заміській базі "Полтави".

Матч 19-го туру першої ліги взагалі міг не відбутися: стадіон "Локомотив" наразі не готовий, адже на полі стоїть вода. Розташування на Подолі й щільна забудова з усіх чотирьох боків перетворила газон цього стадіону ніби на басейн із бетонними стінками-фундаментами будинків. "Миколаєву" запропонували зіграти на штучному полі бази, однак гості відмовилися начебто через високу травматичність штучної трави. Тож матч врешті провела на натуральному полі бази, поруч зі штучним.

Трибун там немає, тому уболівальники розташувалися за воротами, а фанатів господарів відправили взагалі за паркан. З середини другого тайму за ворота попрямували і ультрас гостей - через тиск на бокового арбітра, який, на їхню думку, неправильно судив.

Ідеться про епізод на 30-й хвилині, коли під час атаки "Миколаєва" форвард гостей Сікорський відмахнувся від Недолі, котрий його опікав, і за підказкою асистента арбітра був вилучений з поля.

До цього моменту вкрай гострих моментів у команд не було - і їх не стало більше після вилучення. Лише боротьба, картки й травми - через них Зеленевич у "Полтави" й Берко у "Миколаєва" були замінені ще до перерви.

У другому таймі "Полтава" значно збільшила тиск на ворота суперників. Двічі проходили хороші атаки правим флангом, де активно рухався Насібулін. На 63-й хвилині від на бровці обігнав екс-футболіста "Ворскли" Момота (при цьому його ж одноклубник Цапій мав грати з Насібуліним на фланзі, але опинився позаду) і виконав навіс до воротарського майданчика. М’яч перелетів воротаря миколаївців Романа Чумака, який чатував на ближній штанзі, а на дальній подачу у боротьбі з захисником замкнув новачок полтавців Сергій Семенюк.

За півгодини, що лишалися до завершення гри, лише по два рази команди по-справжньому потурбували воротарів одна одної. І Чумак, і, особливо, молодий голкіпер "Полтави" Бонь були на висоті.

У турнірній таблиці господарі піднялися на восьму сходинку.

Перша ліга, 19 тур. ФК "Полтава" – МФК "Миколаїв" - 1:0 (0:0)

Гол: Семенюк 63.

Полтава: Бонь – Стеценко, Ковтун, Парамонов, Вовкодав – Дмитренко, Недоля (Сокуренко 90) – Насібулін, Зеленевич (Масалов 43),  Семенюк – Іванов (Семенець 76).
Запасні: Попович, Коновалов, Гудак, Кушніренко.

Головний тренер: Анатолій Безсмертний.

Попередження: Ковальов (30), Чучман (37), Гордя (55), Сартіна (83) – Іванов (72), Масалов (88).

Вилучення: Сікорський (30).

Розбір голу

В іншому матчі туру комсомольський "Гірник-Спорт" програв у Кривому Розі місцевому "Гірнику" - 1:3 (гол - Яворський) і наразі перебуває на 11-й сходинці турнірної таблиці.

 

футбол, спорт, ФК Полтава, Миколаїв

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.