ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:44 26.03


Футзал. Команда ПЗМС у драматичному матчі вирвала перемогу над лідером

Полтавська команда ПЗМС (екс-"Ніка") на майданчику СК УМВС перемогла київську команду ІМС-НУХТ (4:3) завдяки хет-трику Дударчук і голу Мочалової - та продовжує боротися за медалі.

Полтавська "Ніка" (з нового сезону називається ПЗМС) у черговому матчі фінального етапу чемпіонату країни зустрічалася з київським ІМС-НУХТ. Незважаючи на дві поразки у Кубку країни - 3:11 і 0:4, полтавки все ж зуміли дати бій киянкам.

Хоча гості (матч проходив на майданчику СК УМВС) забили першими: уже на першій хвилині відзначилася Юлія Тітова.

Та вже на четвертій Юлія Дударчук відновила паритет, вона ж на сьомій хвилині вивела свою команду вперед. До перерви через автогол Євгенії Шаповал рахунок став 2:2, але знову Дударчук забила на 14-й (хет-трик за десять хвилин!) і на 18-й Мочалова встановила результат - 4:2.

У другому таймі Софія Рубан, яка неодноразово забивала полтавкам у попередніх матчах, скоротила відставання гостей до мінімуму. Та господарки зуміли відбитися наприкінці гри і втримати перемогу - 4:3.

У таблиці ПЗМС наразі четверті, маючи по дев’ять очок із дніпропетровською "Злагодою".У "Біличанки" - 16, а у лідера - киянок - залишилося 19 (це лише друга поразка цієї команди в сезоні).

Далі на полтавок чекає домашня зустріч із "Біличанкою" та виїзна із "Злагодою".

футзал, Ніка, ПЗМС, спорт

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.