ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:00 15.09


"Ворскла" вирвала перемогу у Львові у компенсовані хвилини. ВІДЕО

У Львові, на стадіоні "Україна", 15 вересня ворскляни здобули важливу перемогу над "Карпатами" у восьмому турі УПЛ. Єдиний гол у компенсований арбітром час забив центральний захисник полтавців Ардін Даллку.

 

Полтавці з різних причин не могли розраховувати у Львові на Коломойця, Чижова і Габелка, проте взяли три очки навіть без них.

Карпати — Ворскла — 0:1

Гол: Даллку 90+1.

Карпати: Шевченко, Федецький, Ковтун, Бородай, Лебеденко, Мякушко, Понде (Гуцуляк 46), Ербес (Вербний 85), Ді Франко, Карраскаль, Швед (Де Камарго 46).

Головний тренер - Жозе Мораеш.

Ворскла: Шуст, Пердута, Даллку, Чеснаков, Артур, Шарпар, Скляр (Кравченко 62), Кобахідзе, Кулач (Мисик 87), Ребенок, Карека (Сергійчук 58).

Головний тренер - Василь Сачко.

Попередження: Ді Франко 21, Федецький 62, де Камарго 73 — Даллку 17, Шарпар 41.
Арбітр — Микола Балакін (Київ).
8-й тур. 15.09.2018, Львів, стадіон "Україна". 1 756 глядачів. +17°С.

У першому таймі гості більше володіли територією, але до гольових моментів у жодної з команд справа не доходила. Перший і єдиний небезпечний удар трапився на 33-й хвилині - Кобахідзе відпасував на Кулача, але той із вбивчої позиції не влучив у ворота.

У "Карпат" запам'яталися три невлучні удари від екс-ворсклянина Сергія Мякушка зі штрафних. Також понервувати полтавських уболівальників змусив Богдан Шуст, коли помилився на виході наприкінці першого тайму. На щастя для гостей, Мар’ян Швед не чекав такого подарунку і пробив головою повз ворота. 

Другий тайм розпочався з моменту ворсклян. Той же Кобахідзе продерся правим флангом і пробив, але вище воріт. Найбільш небезпечними були Гуцуляк, Карраскаль і Лебеденко, але оборона ворсклян впоралась зі своїми обов'язками.

Перемога ворсклян прийшла вже у компенсований час. Після подачі кутового м’яч після рикошету потрапив до Ардіна Даллку і той красивим ударом приніс команді надважливі три очки — 0:1.

Полтавці з гарним настроєм можуть готуватися до старту у груповому турнірі Ліги Європи - у наступний четвер команду Василя Сачка на "Емірейтс" екзаментуватиме легендарний лондонський "Арсенал".

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.