ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:46 27.03


У квартирі полтавця виявили арсенал зброї

Під час обшуку в одній із квартир на вулиці Жовтневій, полтавські поліціянти виявили велику кількість зброї - холодної та автоматичної.

Під час проведення санкціонованого обшуку в квартирі одного з будинків по вулиці Жовтневій, співробітники відділення поліції № 1 міста Полтави виявили велику кількість холодної зброї, а також предмет, зовні схожий на автоматичну гвинтівку М-16 і арбалет.

За словами 48-річного власника квартири, дані речі він придбав і зберігав тільки з метою колекціонування. Із заявою про те, що у чоловіка є велика кількість вогнепальної і холодної зброї, до відділення поліції звернулися жителі Полтави. За інформацією громадян було розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Вилучена зброя направлена на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при ГУ НП у Полтавській області.

Санкція даної статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років, інформує офіційний сайт ГУ НП Полтавщини.


Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.