ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:07 27.03


У Кременчуці з маршрутки на ходу випала жінка

Сьогодні в Кременчуці сталася дорожньо-транспортна пригода з маршрутним таксі № 15-Б - під час руху з авто випала пасажирка - 54-річна жінка.

Як стало відомо журналістам "Кременчуцької газети", водій мікроавтобуса "Богдан" перед ДТП висадив пасажирів на зупинці. За розповідями очевидців, людей у маршрутці було досить багато і, тому пасажири в кінці салону намагалися вийти через задні двері мікроавтобуса. Але двері не відчинялися, тому пасажирам довелося "просуватися" до передніх дверей і вийти через них. Після цього маршрутка почала рух далі. На повороті з Московської на вулицю Лебедину (вул. Кірова) задні двері раптово відчинились і з них випала пасажирка.
Бригада "швидкої" на місце ДТП не виїжджала, адже третя міська лікарня зовсім поруч із місцем подій.

За даними лікарів, у постраждалої забій спини і за попередніми даними - компресійний перелом хребта. Як повідомили у міському відділі поліції, ведеться розслідування обставин ДТП. Тим часом, керівники підприємств, що здійснюють перевезення пасажирів на маршрутах Кременчука, вимагають від мера міста Віталія Малецького підвищення тарифу на проїзд. Чи вимагає пан Малецький технічної справності від власників маршруток - наразі невідомо.

ДТП, пригода, маршрутка

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.