ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:15 21.09


"Ворскла" без шансів програла лондонському "Арсеналу" в Лізі Європи. ФОТО, ВІДЕО

Сьогодні у Лондоні "Ворскла" зіграла у першому матчі групового раунду Ліги Європи на знаменитому стадіоні "Емірейтс". Полтавці програли з достойним рахунком, але без шансів на порятунок.

Арсенал — Ворскла — 4:2

Голи: Обамеянг 32, 56, Велбек 48, Озіл 74 — Чеснаков 77, Шарпар 90+4.

Арсенал: Лено, Монреаль, Сократіс, Холдінг, Ліхтштайнер, Ельнені, Мхітарян, Торрейра (Гендузі 57), Велбек, Івобі (Роу 70), Обамеянг (Озіл 57).

Головний тренер - Унаї Емері.

Ворскла: Шуст, Артур, Чеснаков, Даллку, Пердута, Ребенок, Шарпар, Кравченко (Скляр 70), Кобахідзе (Сергійчук 79), Кулач (Карека 75), Коломоєць.

Головний тренер - Василь Сачко.

Лише стартові півгодини ворсклянам вдалося провести організовано та відносно спокійно. Проте варто було гостям серйозними силами піти в атаку, як "Арсенал" організував контрвипад і легко відкрив рахунок зусиллями Обамеянга. До перерви у "канонірів" було ще дві нагоди - Богдан Шуст парирував потужний удар Лукаса Торрейри, а  все той же Обамеянг влучив у стійку.

У другому таймі полтавці швидко пропустили другий гол - і відверто "розвалилися". Господарі легко забили ще двічі, після чого дозволили гостям "потренувати" свого нового голкіпера Лено.

Василь Сачко, головний тренер "Ворскли": "Ми програли, але програли хорошій команді, а значить для нас це - великий досвід. "Арсенал" - фаворит не тільки нашої групи, а й турніру. Ми в першому таймі дотримувалися плану на гру, встигали перебудовуватися, поки нас вистачало, хлопці віддавалися на полі. Ми знали, що нам не можна "розкриватися". Не зовсім виходила в нас гра на швидких атаках, адже ми повністю віддали ініціативу супернику. У другому таймі пропустили швидкий гол, "розклеїлися". М'ячі нам забивали після наших же помилок".

Унаї Емері, головний тренер "Арсенала": "Було важливо виграти, щоб упевнено почуватися в турнірі надалі. Перші шістдесят хвилин ми тримали гру під контролем. Але в останні 15 хвилин я розчарований гравцями. Перед кожною грою ми налаштовуємося так, щоби не дати супернику шансів узагалі. Ми маємо грати граще, це питання часу".

спорт, футбол, ФК Ворскла, Ліга Європи

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.