ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:49 28.03


Заступниці мера доручили розробити проект рішення запровадження електронних послуг через портал iGov

У міській раді депутати профільної комісії розглянули петицію щодо надання деяких державних послуг в електронній формі через портал iGov. Проект рішення розроблятиме заступниця мера і подасть його на комісію.

Депутатська комісія з місцевого самоврядування одностайно проголосувала за те, щоб доручити заступнику міського голови Ользі Борисенко розробити проект рішення із запровадження порталу електронних послуг iGov.

Таке рішення комісія прийняла, розглянувши петицію на сайті міськради щодо переводу частини державних послуг на портал igov.org.ua. Цю петицію розмістила Альона Гончаренко 8 лютого і на сьогодні вона набрала 257 голосів із 250 потрібних.

Представниця Альони Гончаренко зазначила, що впровадження іGov - це волонтерська ініціатива. Портал іGov на даний час уже включає 260 послуг, а на Єдиному порталі адміністративних послуг їх лише 13. Розробка іGov направлена на зменшення черг в адмінструктурах та запобігання корупції. Вона також зазначила, що роботу порталу вже запроваджено в 22 областях України.

iGov, комісія, міськрада

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.