ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:02 28.03


Полтавка на телешоу вразила Вакарчука і Кароль своєю піснею. ВІДЕО

24-річна полтавка Анна Богданова на шоу "Голос країни-6" виконала пісню "Ніжно" Тіни Кароль і розвернула крісло вимогливого Святослава Вакарчука.

 

- Розкажіть, як розпочалася ваша музична кар'єра?

- Я мріяла займатися музикою з трьох років. Брала участь у багатьох конкурсах. Серед них були і конкурси краси (усміхається). Спочатку були міські. "Міс Полтавочка-2002" – це був перший конкурс, на якому я посіла перше місце. Потім була "Міні Міс Україна". Отримала гран-прі як юна супермодель України-2005.

- Але ви обрали музику?

- Так, я вирішила вивчати вокал. Закінчила Національну музичну академію ім. Чайковського по класу "артист-вокаліст". Щойно оголосили кастинг першого "Голосу країни", я залишила заявку і пройшла на сліпі прослуховування, але захворіла на ангіну. Мені було дуже погано. Відтоді я намагалася потрапити на шоу щороку, але поталанило тільки зараз.

- До кого в команду хотіли?

- Усі тренери дуже класні. Дорн драйвовий, а Тіна своєю енергією та вокалом захоплює. Я давно співаю її пісні.

- Чому ви вибрали саме пісню "Ніжно"?

- Мені подобається її зміст. Вперше я заспівала її в конкурсі караоке (усміхається). Вокалісти зазвичай самокритичні, але того разу мені так сподобалось її виконувати, що я і сама була задоволена.

- Ви її комусь присвятили?

- Так, я виконувала її для мами і тата. Я завдячую їм тим, що стою на сцені. Батька немає вже два роки. Він любив слухати, як я співаю. Перед виступом я дуже нервувалася. На репетиціях мені радили співати пісню ніжніше. Я почала у собі сумніватися. Коли тренери перестали повертатися до учасників, серце стало. Навіть встигла змиритися з тим, що залишу проект. Сподіваюся, що батько бачив виступ із неба і пишається мною.

Голос країни, шоу, Богданова

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.