ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:13 28.03


Екс-гравець "Ворскли" провідав поранених бійців у госпіталі

Екс-футболіст "Ворскли" та "Динамо" Іван Яремчук разом із партнерами з ветеранської збірної України відвідав поранених бійців у київському військово-клінічному госпіталі.

Представники української збірної ветеранів та легенди вітчизняного футболу - Сергій Ковалець, Іван Яремчук та Олег Саленко - завітали до пацієнтів київського військово-клінічного госпіталю з подарунками, презентувавши їм футболки, м'ячі та інші приємні сувеніри. Такі візити є дуже важливими для наших героїв, оскільки їм конче потрібна психологічна підтримка та комфортне повернення до цивільного життя, вважає Сергій Ковалець:

Ми провідали людей, які ризикують своїми життями заради нашої держави. Справило враження, що бійці мають віру у те, що вони роблять. Ми їм за це вдячні і маємо надію, що війна, яка зараз триває, якнайскоріше закінчиться, а наші захисники будуть живі та здорові

Українські військовослужбовці, хто є палкими уболівальниками синьо-жовтої дружини, були запрошені на сьогоднішній матч головної команди країни проти збірної Уельсу і зможуть тепер підтримати її з трибун столичного НСК "Олімпійський", інформує прес-служба ФФУ.

футбол, спорт, Яремчук, Ворскла

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.