ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:40 28.03


Кременчужанину через "Нову пошту" передали в колонію наркотики

До Божківської колонії Полтавського району в подушці намагались передати наркотики. Автор "ідеї" отримав майже три роки тюрми.

Полтавський районний суд засудив кременчужанина до двох років та 9 місяців позбавлення волі за ст.309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Восени 2013 року обвинувачений знайшов в одній із лісопосадок на території Кременчука кущ коноплі. Чоловік зірвав листя коноплі, висушив його в газовій плиті, перетер і зберігав для власного вживання. Частину наркотиків чоловік викурив, а частину помістив у поліетиленовий пакет і сховав у своїй подушці.

Відбуваючи покарання у Божківській виправній колонії №16, чоловік зателефонував своїй знайомій, попросив зібрати для нього посилку і передати йому. До посилки попрохав покласти їжу, одяг, предмети особистої гігієни та подушку, в якій знаходились наркотики.

У матеріалах справи зазначено, що жінка не була обізнана про злочинні наміри обвинуваченого. 13 січня вона переслала йому "Новою поштою" вищевказану посилку до БВК №16. Під час огляду пакунку 20 січня працівники колонії виявили наркотики, які в подальшому вилучили працівники поліції. Експертиза підтвердила, що вилучена речовина – наркотики. Маса канабісу становила 5.2 г.

Під час досудового розслідування між прокурором та обвинуваченим була укладена угода про визнання винуватості. Сторонами узгоджено, що обвинуваченому буде призначене покарання у вигляді одного року і дев'яти місяців позбавлення волі, яке приєднали до раніше невідбутого покарання.

Полтавський районний суд затвердив угоду.

СІЗО, конопля, трава, суд

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.