ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:45 28.03


Якщо Прем’єр-міністром стане Гройсман, Кутовий очолить АПК

Нардеп від Полтавщини Тарас Кутовий може увійти до нового складу уряду, якщо прем’єрське крісло займе Володимир Гройсман.

Як повідомляє авторитетне видання LB.ua з посиланням на власні джерела, глава АП Борис Ложкін досі не дав згоди на своє входження до уряду. Якщо такого рішення чиновника не буде, посаду віце-прем'єра посяде Олександр Шлапак.

Заступник глави Адміністрації президента Віталій Ковальчук також може перейти на урядову посаду віце-прем'єра. "Гуманітарним" віце-прем'єром може стати міністр соціальної політики Павло Розенко. Питаннями європейської інтеграції за попередньою інформацією видання довірять займатися народному депутату від БПП Іванні Климпуш-Цинцадзе. Міністерство АПК очолить наш земляк Тарас Кутовий, а міністерство фінансів - Іван Міклош.

Міністерство інфраструктури закріплене за "Народним фронтом", тому претендента на крісло поки що немає. Міністерством соцполітики керуватиме Андрій Рева, який працює заступником мера Вінниці. На посаду в міністерстві енергетики та вугільної промисловості претендують Володимир Демчишин, Ігор Насалик і Юлія Ковалів. Арсен Аваков може залишитися на роботі в МВС, Павло Петренко в міністерстві юстиції, а Юрій Стець в міністерстві інформації.

Головою парламенту, ймовірно, може стати Андрій Парубій, а його заступником народний депутат від БПП, представник України на переговорах у Мінську Ірина Геращенко.

Тарас Кутовий - нардеп від Полтавщини (його батько родом із Лохвиці). Йому 40 років. Із 27 листопада 2014 року — народний депутат України 8-го скликання (отримав підтримку 62,86 відсотків виборців 151 округу - 48 532 голоси). Голова Комітету Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин, член спеціальної контрольної комісії з питань приватизації. Член політичної партії "Блок Петра Порошенка".

політика, уряд, кабмін, Гройсман, Кутовий

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.