ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:27 28.03


Олена Дембовська перемогла на виборах у Новоаврамівці

У Новоаврамівській об’єднаній територіальній громаді (Хорольський район) на перших в її історії виборах не обійшлося без брудних технологій.

Напередодні, в суботній "день тиші" на  сільських дорогах, як повідомляють журналісти ТРК "Лтава", з’явилися написи з агітацією за одного з кандидатів на посаду голови. На автобусних зупинках – листівки з образливими написами. До виборців навіть надходили погрозливі смс-повідомлення. А тим, хто голосував на дому, роздавали аптечки. Проте до ТВК не надходило жодної скарги про порушення чи підкуп виборців. Але навіть така нервозна ситуація не завадила мешканцям десяти населених пунктів ОТГ зробити свій вибір.

2345 виборців були зареєстровані для участі у перших в історії виборах об’єднаної територіальної громади Новоаврамівки. Дільниці відкрилися вчасно, незважаючи на перехід на літній час. Явка була навіть більшою, ніж восени. Станом на 19-ту годину у Новоаврамівці проголосувало близько 65 відсотків виборців. Селяни чекали цієї події, боролися за свою нову громаду. І сподіваються отримати належне її фінансування.

На посаду голови громади претендувало чотири кандидати - безпартійний самовисуванець і три представники різних політсил. А перемогу з різницею всього в 11 голосів здобула діючий сільський голова Ковалівської сільради (село Ковалі), висуванка БПП "Солідарність" Олена Дембовська, повідомив журналістам голова ТВК.

вибори, децентралізація, реформи, Хорольщина

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.