ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:15 29.03


Активісти і політики перекрили дорогу, протестуючи проти проведення сесії міськради

Сьогодні вранці група прихильників "Свободи", "Самопомочі" та інших громадських і політичних організацій перекривали проїзд Жовтневою, вимагаючи перенести сесію або зняти з розгляду кілька проблемних питань.

Зокрема, йдеться про зняття з порядку денного питань про погодження плану забудови мікрорайонів "Проект-51" (Артсклади), "Проект-57" (Лазурний), розробки плану забудови по вул.Сакко, який включає два комунальні пляжі, а також про допрацювання рішення про зменшення пайової участі для забудовників.

Депутат міської ради Юліан Матвійчук (ВО "Свобода") зазначив:

Усі ці проекти розроблялися без конкурсної основи. Верховна Рада України проголосувала за закон про конкурси, який днями повинен підписати Президент. Тому сесія міської ради й відбувається в "свинячий голос". Більше того, мікрорайон "Проект-51" (Артсклади) розроблений в стилі 80-х років і зовсім не відповідає нормам сучасності. Також голосування за дерибан 90 га землі на Артскладах та 50 га землі на "Лазурному" вважаємо незаконним, адже є підозра в корупції та лобіюванні інтересів "своїх" забудовників

Нагадаємо, раніше з'явився проект рішення про зменшення пайової участі двох забудовників (грошей, які вони сплачують до міського бюджету) з чотирьох відсотків до 0.05 відсотка.

протест, сесія, міськрада

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.