ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:39 29.03


Загиблі під Лубнами пасажири мікроавтобусу їхали з окупованих територій

Загиблі пасажирі мікроавтобуса, що потрапив в аварію під Лубнами, були жителями тимчасово окупованих територій і рухалися до Києва з Луганщини.

Мікроавтобус, який потрапив у ДТП на Полтавщині, рухався за маршрутом "Антрацит-Харків-Київ". Про УНН повідомив начальник відділу комунікацій ГУ НП в Полтавській області Юрій Сулаєв.

Мікроавтобус рухався за маршрутом "Антрацит-Харків-Київ". Переважна більшість пасажирів — жителі Луганської області, м.Антрацит та Антрацитського району Лугащини. Окрім того, є дві особи з Ровеньок. Уся територія, де проживали ці люди, розташована на окупованій території,

- додав він.

У Нацполіції також підтвердили, що мікроавтобус рушив з окупованої території Донбасу. За словами Сулаєва, в мікроавтобусі загалом перебувало 12 осіб.

Загинув водій "ДАФу", решта жертв — пасажири мікроавтобусу. Загалом внаслідок ДТП вісім осіб загинуло, п'ятеро осіб травмовано. Зранку їхня кількість не змінилась. Усі п'ятеро живі. Усі отримали дуже серйозні ушкодження. Наразі нам відомо від лікарів, що дехто з постраждалих був переведений до обласної лікарні. Відомо, що одна людина переведена до реанімації, дехто в травматологічному відділі, дехто в хірургії. Сподіваємось, що лікарям вдасться врятувати життя цих людей,

- розповів Сулаєв.

аварія, ДТП, Лубни, поліція, Сулаєв

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.