ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:39 29.03


Дочка Кукоби програла суд Жиденку

Донька Анатолія Кукоби Анна Бенюк програла суд Леву Жиденку, екс-кандидату в мери Полтави. Він використовував ім'я її батька в своїй передвиборчій агітації, а вона вважала, що це незаконно. Суд підтримав політика.

Фото exo.in.ua Фото exo.in.ua Фото exo.in.ua

Октябрський районний суд Полтави розглянув у відкритому судовому засіданні цивільну справу №554/9556/15-ц за позовом Бенюк Анни Анатоліївни до Жиденка Лева Анатолійовича, громадської організації "Відкрита громадська платформа "Нова Полтава", Бехтіра Юрія Анатолійовича та фізичної особи-підприємця Гольтвяниці Ірини Валентинівни про зобов'язання припинити використання імені.

У своєму позові Анна Бенюк перелічувала здобутки свого батька та вимагала припинити використання його імені. Звинувачувала вищезазначених осіб у поширенні недостовірної інформації.

Нагадаємо, що йдеться про використання прізвища Анатолія Кукоби в агітаційних матеріалах Лева Жиденка.

Як повідомляє прес-служба "Нової Полтави", рішенням суду було встановлено, що в даному випадку відсутні порушення щодо використання імені. Також судом зазначено, що так як Бехтір Ю.А. за часів життя Кукоби А.Т. був його заступником, він має право посилатися на отриманий досвід.

І, спираючись на європейську практику, суд вважає, що позовні вимоги Бенюк А.А. є безпідставними, необґрунтованими та такими, що не підлягають задоволенню.

суд, Кукоба, Бехтір, Жиденко

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.