ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:31 29.03


На Полтавщині побили учасника АТО

Боєць повернувся з війни у відпустку, а його побили четверо незнайомців. Також пошкодили авто, що перебувало у Пісках та Донецькому аеропорту і яке мали відремонтувати волонтери.

Бійця 93-ї окремої механізованої бригади Ярослава Теличка, який несе службу з серпня 2015 року, побили під час відпустки. Він перебував у селі Руденківка Новосанжарського району. Військовий приїхав на автомобілі "Opel Frontera", щоб домовитися з волонтерами про її ремонт. Однак біля магазину у селі на чоловіка 22 березня скоїли напад четверо осіб.

До мене причепилося четверо хлопців. Вони висловлювалися відносно мене нецензурними словами, а згодом сказали: "Зараз глянемо кого беруть в АТО", і почали бити мене, а також пошкодили мою автівку. Остання була як в Донецькому аеропорту, так і в Пісках,

- розповів Теличко.

Це сталося приблизно о 17:00. Боєць ніколи не був знайомий із особами, котрі побили його та транспортний засіб.

Анатолій Ханко, заступник голови обласної ради, вимагає від поліції негайно розслідувати факт побиття бійця 93-ї бригади. Також винні у пошкодженні автівки військового мають компенсувати її ремонт.

За його словами, вони були в нетверезому стані. Витягнувши бійця з машини, нецензурно лаялися та почали наносили удари, пошкодили також транспортний засіб. І це до того, що в автівці перебували дві жінки та малі діти. Одній із пасажирок від чоловіків дісталося ногою по спині,

- розповів заступник голови Полтавської обласної ради Анатолій Ханко.

У лікарні Ярославові Теличку діагностували забій м'яких тканин і ребер. Це не перший факт нападу на військових у Новосанжарському районі. Однак, на думку громадських активістів Нових Санжар, поліція бездіяльна, адже серед групи нападників – родич одного з працівників правоохоронних органів.

Теличко, Ханко, побиття, поліція, Нові Санжари, Руденківка

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.