ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:00 20.10


"Ворскла" вдома мінімально програла "Динамо"

У суботу, 20 жовтня, у Полтаві ворскляни програли київським динамівцям із мінімальним рахунком, завдяки голу капітана гостей Циганкова

Ворскла — Динамо — 0:1

Гол: Циганков 40.
Ворскла: Шуст – Сапай, Даллку, Чеснаков, Пердута - Скляр, Шарпар - Ребенок, Кулач, Якубу (Сергійчук 82) – Коломоєць (Карека 72). Запасні: Ткаченко, Мартиненко, Мисик, Чижов, Одарюк.
Головний тренер - Василь Сачко.

Динамо: Бойко – Миколенко, Бурда, Кадар, Кедзьора – Шепелєв, Буяльський (Сидорчук 70), Гармаш – Морозюк, Циганков (Сідклей 71) – Супряга (Русин 90+2). Запасні: Бущан, Піваріч, Че Че, Калітвінцев.
Головний тренер – Олександр Хацкевич.

Арбітр — Анатолій Абдула (Харків).
Попередження: Сапай 84 — Буяльський 29, Кадар 59, Гармаш 90+1.
20 жовтня. Полтава. Стадіон "Ворскла ". 6700 глядачів. 16 градусів.

ВІДЕООГЛЯД ГРИ

Після перерви на міжнародні матчі, між собою у центральному матчі туру зійшлися представники Ліги Європи, яким у найближчий четвер грати на груповому етапі євротурніру. До гри суперники підійшли не в оптимальних складах, адже певна кількість гравців основної обойми була відсутня: травми, дискваліфікації, втома після матчів за свої збірні.

У складі "Ворскли" дебютував 18-річний ганський гравець Якубу Наджеба, який розмістився на правому фланзі півзахисту, і залишив своєю грою гарне враження. Він зіграв, як для першого матчу в еліті, досить впевнено, не поспішав у прийнятті рішень та активно допомогав в обороні.

Київське "Динамо" перший тайм відіграло краще за господарів, періодично погрожуючи ворсклянам, однак здебільшого оборона щільно захищала ворота Богдана Шуста. Однак на 40-й хвилині зустрічі Морозюк швидко розіграв штрафний удар в центрі поля, до чого гравці ворсклян були не готові. Лівий півзахисник по флангу запустив форварда Супрягу, який оббіг Даллку та прострілив у штрафний майданчик, звідки Циганков без перешкод та шансів для голкіпера відправив м’яч у сітку.

Перший момент та удар у площину воріт суперника "Ворскла" завдала аж на 51-й хвилині. Після вкидання ауту на правому фланзі Пердуті вдалося вивести на ударну позицію в штрафному майданчику Кулача, який пробив у дальній кут, проте Бойко ногою врятував киян. Ще через дві хвилини відзначитися мав шанс Коломоєць, який отримав розкішний "черпачок" від Шарпара, однак обробити м’яч форвард не зміг.

Після цього гості почали гру "сушити", що виглядало досить дивно як для гранда. В свою чергу у гравців "Ворскли" мало що виходило в атаці – після активного старту другого тайму почалася засуха гольових моментів. До того ж, вже у компенсований час "Динамо" зусиллями Сідклея ледве не подвоїло рахунок – бразилець із лівого флангу увірвався до карного майданчику ворсклян, але пробити повз Шуста не вдалося.

Таким чином, полтавці вдруге поспіль програли у рамках чемпіонату України, однак зберігають за собою четверту сходинку турнірної таблиці із від'ємною різнизею забитих-пропущених м'ячів.

У четвер на полтавців чекає виїзний поєдинок проти "Карабаху" у Лізі Європи.

Статистика матчу:
Удари по воротах — 3:10
Удари в площину — 1:4
Володіння — 53:47
Кутові — 4:5
Гольові моменти — 1:4

Статистика туру, турнірне становище команд

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.