ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:41 24.10


"Зоря" виграла ветеранський чемпіонат Полтави з футболу

Днями фінішував чемпіонат Полтави з футболу серед ветеранів, перемогу в якому святкували гравці "Зорі" (президент - Ігор Чубар, тренер - Юрій Мармач).

Участь у змаганнях брали футболісти, вік яких не менше 40 років. П'ять команд провели турнір у два кола на динамівській арені у центрі міста.

У вирішальному поєдинку за чемпіонство зоряни грали проти динамівців Олексія Бортника. Саме номінальні господарі стадіону, яких влаштовувала і нічия, відкрили рахунок, але ще до перерви В'ячеслав Перцюх відновив рівновагу, а Олександр Мелащенко після гарного пасу від Василя Сачка ударом головою забив гол у роздягальню — 2:1 на користь зорян.

Другий тайм виявився не менш цікавим та результативним. Динамівці збили Мелащенка у власному штрафному майданчику і сам постраждалий реалізував пенальті — 3:1. Через кілька хвилин арбітри призначили 11-метровий вже у протилежні ворота — і рахунок скоротився — 3:2.

Пішла гостра та відкрита гра з обопільними шансами на успіх. А крапку у грі після пасу Ігоря Чубаря поставив все той же Мелащенко. На рахунку екс-форварда збірної України — чемпіонський хет-трик.

Зоряни тріумфували у такому складі: Олег Шостак, Олег Рева, Сергій Ковальов, Віталій Баранович, Ігор Сіренко, Юрій Шевчук, Геннадій Білан, Владислав Немешкало, Олександр Арестов, В'ячеслав Марусич, Геннадій Медведєв, В'ячеслав Перцюх, Віталій Постранський, Ігор Долгошеєв, Олег Ткаченко, Олександр Волошко, Олександр Мелащенко, Василь Сачко, Іван Шарій, Ігор Чубар.

Турнірне становище команд: 1. Зоря — 19. 2. Динамо — 17. 3. Подол — 14. 4. Титан — 4. 5. Будівельник — 3.

спорт, футбол, ветерани, аматори

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.