ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:49 25.10


"Ворскла" вимучила історичну перемогу в Баку. ФОТО

У матчі третього туру групового турніру Ліги Європи футболісти "Ворскли" в Баку здолали "Карабах", завдавши за весь матч лише одного удару у бік воріт номінальних господарів. Переможний гол на рахунку Кулача.

Карабах — Ворскла — 0:1

Гол: Кулач 48.

Карабах: Вагнер – Медвєдєв, Жежнічак, Садигов, Геррьє – Мічел, Гараєв – Абдуллаєв (Деларж 69), Славчев (Озобіч 58), Зубір – Емегара (Мадатов 58).

Запасні: Хальдоурсон, Б. Гусейнов, Дінієв, А. Гусейнов. Тренер — Гурбан Гурбанов.

Ворскла: Шуст – Пердута, Даллку, Чеснаков, Сапай – Скляр, Шарпар, Якубу (Карека 46), Ребенок, Кулач (Сергійчук 77, Чижов 90+2) – Коломоєць.

Запасні: Ткаченко, Габелок, Мисик, Одарюк. Тренер — Василь Сачко.

Арбітр — Райнштрайбер (Ізраїль).

Попередження: Зубір 64 — Кулач 4, Пердута 41, Даллку 79, Сергійчук 87.

25 жовтня. Баку. Олімпійський стадіон. 20 000 глядачів. 

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Ворскляни провалили перший тайм, віддавши господарям ініціативу і не загрожуючи воротам суперника. В другому таймі гості забили швидкий гол — Кулач пробив із 27 метрів і забив після дитячої помилки бразильського воротаря азербайджанського клубу.

Господарі багато та різноманітно атакували, проте так і не знайшли шлях до воріт Богдана Шуста. Двічі вони втратили стовідсоткові нагоди — футбольне щастя цього дня було на боці полтавців, які виграли свій перший матч в історії на груповій стадії Ліги Європи.

Василь Сачко: "Багато чого не виходило у нас в першому таймі, зокрема, вихід у швидку атаку. Але сьогодні на першому місці був результат, ми його здобули, з чим і вітаємо полтавських уболівальників. Ми перед цим програли матч "Спортингу" при колосальній самовіддачі, пропустивши на останніх хвилинах. Можливо, нам сьогодні доля віддала борг. Ми будували гру від оборони, я як тренер знаю можливості своїх футболістів. Звісно, хотіли би більше грати на атаку. Не все виходило, але ми чекали на свій шанс і дочекалися. Грали в обороні дисципліновано, віддали ініціативу господарям поля. У другому таймі, мали перспективні атаки, але і у "Карабаха" були моменти, які вони не реалізували. У нас коротка лава запасних, а для такого темпу краще б мати обойму хороших виконавців. Але ми будемо намагатися брати очки і в наступних іграх - і дома, і у гостях. Повірте, на полі ми будемо віддаватися".

Наставник господарів Гурбан Гурбанов не приховував свого розчарування після поразки від "Ворскли". "Ми засмучені. Дуже хотіли перемогти, але було важко. Суперники діяли уважно в захисті. Тим не менш, ми створили чимало моментів, у той час як єдиний удар по нашим воротам завершився голом", - заявив він на післяматчевій прес-конференції.

Після гри власник ворсклян Костянтин Жеваго виглядав щасливою людиною.


Статистика матчу:
Удари по воротах - 11:3
Удари в площину - 1:1
Володіння м'ячем - 65:35
Кутові - 7:0
Гольові моменти — 2:1 

ТУРНІРНЕ СТАНОВИЩЕ, КАЛЕНДАР ІГОР ЛІГИ ЄВРОПИ

спорт, футбол, ФК Ворскла, Ліга Європи, Баку

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.