ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:08 30.03


З яким закордоном "дружить" кожен народний депутат України від Полтавщини

Виборці Полтавщини обрали вісім народних депутатів України у мажоритарних округах, які окрім відстоювання інтересів своїх земляків та всієї України також розвивають міжнародні зв'язки нашої країни.

Кожен із восьми народних депутатів від Полтавщини також уходить до груп з міжпарламентських зв’язків з іншими країнами. Наш сайт наводить офіційну інформацію, розміщену на сайті Верховної Ради України.

Сергій Каплін (виборчий округ №144) є: членом Постійної делегації у Парламентській асамблеї ГУАМ та членом окремих семи груп з міжпарламентських зв’язків з Королівством Норвегія, Королівством Швеція, Федеративною Республікою Німеччина, Китайською Народною Республікою, Австрійською Республікою, Сполученим Королівством Великої Британії та Північної Ірландії та Сполученими Штатами Америки.

Юрій Бублик (виборчий округ №145) є членом чотирьох груп із міжпарламентських зв’язків із: Канадою, Китайською Народною Республікою, Республікою Польща та Литовською Республікою.

Юрій Шаповалов (виборчий округ №146) є членом семи груп з міжпарламентських зв’язків з: Грузією, Королівством Іспанія, Італійською Республікою, Французькою Республікою, Республікою Кіпр, Китайською Народною Республікою та Литовською Республікою.

Олег Кулініч (виборчий округ №147) є членом трьох груп з міжпарламентських зв’язків з: Австрійською Республікою, Французькою Республікою та Чорногорією.

Костянтин Іщейкін (виборчий округ №148) є членом семи груп з міжпарламентських зв’язків з: Австрійською Республікою, Литовською Республікою, Словацькою Республікою, Республікою Молдова, Румунією, Федеративною Республікою Німеччина та Королівством Швеція.

Андрій Река (виборчий округ №149) є членом семи груп з міжпарламентських зв’язків з: Швейцарською Конфедерацією, Словацькою Республікою, Чорногорією, Республікою Куба, Румунією, Державою Ізраїль та Португальською Республікою.

Костянтин Жеваго (виборчий округ №150) є членом лише однієї групи з міжпарламентських зв’язків - з Японією.

Тарас Кутовий (виборчий округ №151) одночасно є: керівником групи з міжпарламентських зв’язків з Народною Республікою Бангладеш, заступником керівника групи з міжпарламентських зв’язків з Португальською Республікою та членом двох груп з міжпарламентських зв’язків - з Королівством Саудівська Аравія і Китайською Народною Республікою.

депутати, закордон

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.