ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:31 30.03


Полтавські стрільці поодинці кращі, ніж у команді

На чемпіонаті України з компак-спортингу полтавські стрільці завоювали дві медалі в особистому заліку, і жодної - в командному, хоча й виставили дві команди.

У Хмельницькому відбувся чемпіонат України з компак-спортингу (стрільбі по літаючих об'єктах, які стрільці не бачать у момент їхнього запуску), за підсумками якого снайпери команди "Ворскла" (Полтавська область) завоювали дві медалі в особистих першостях.

Срібним призером серед еліти - група А - став Анатолій Близнюк, який вибив 176 цілей із 200, тут він поступився лише киянину Сергію Істомінову (177 цілей). У першості серед ветеранів з гарним результатом переміг ворсклянин Василь Бєляєв - 176 цілей.

А ось у командній першості "Ворскла" була єдиною командою, яка виставила два склади і жоден із них не зміг стати призером. Причому як "Ворскла-1", так і "Ворскла-2" відстрілялися з однаковими результатами - по 491 цілі й посіли відповідно четверте і п’яте місця. Чемпіонами стали снайпери Києва (508 цілей), срібними призерами - Київська область (506), бронзовими - Кіровоградська область (497).

У той же час обидва склади "Ворскли" не включили до своїх лав у командній першості 59-річного ветерана майстра спорту Василя Бєляєва. Саме його результату (176 цілей) не вистачило як "Ворсклі-1", так і "Ворсклі-2" для завоювання... золотих медалей у командній першості чемпіонату України з компак-спортингу.

компак-спортинг, спорт, Близнюк, Бєляєв

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.