ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:07 30.03


У Полтаві суд оштрафував уродженця Диканського району за звідництво

Суд оштрафував за звідництво таксиста, який запропонував дівчині надавати сексуальні послуги і допомогав їй знаходити клієнтів.

Київський районний суд визнав винним уродженця с.Дягкове, Диканського району в кримінальному правопорушенні за ч.1 ст.302 КК України, що трактується як звідництво для розпусти, а саме посередництво, що виявилось у сприянні добровільним сексуальним стосункам. Суд призначив йому в якості покарання штраф - 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, тобто 850 грн.

Як з'ясувало слідство, на початку лютого 2016 року, надаючи послуги таксі, обвинувачений познайомився з дівчиною. У ході розмови вона почала скаржитися на скрутне матеріальне становищем. Притягуваний запропонував їй безоплатно організовувати зустрічі з незнайомими чоловіками, яким вона за гроші надаватиме сексуальні послуги. Дівчина погодилась.

Тож 12 лютого обвинувачений домовився по телефону з чоловіком, що зведе його з дівчиною. О 16:00 таксист привіз її за обумовленою адресою. Після цього дівчина вступила в сексуальний акт з незнайомцем.

23 лютого між прокурором Полтавської місцевої прокуратури і обвинуваченим була укладена угода про визнання винуватості. Сторонами узгоджено, що при затвердженні судом угоди чоловіку буде призначене покарання за ч.1 ст. 302 КК України - штраф в розмірі 850 грн.

Ознайомившись з матеріалами справи, Київський районний суд затвердив укладену угоду.

звідництво, таксист, Диканька, суд

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.