ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:30 28.10


"Ворскла" у меншості вдома перемогла "Олімпік"

У неділю, 28 жовтня, ворскляни на своєму стадіоні у надважкому матчі здолали донецький "Олімпік". Більшу частину гри біло-зелені провели у меншості через вилучення Даллку. Але не лише відігралися, але й перемогли.

Ворскла — Олімпік — 2:1

Голи: Снурніцин-автогол 44, Кулач 67 — Політило 16-пен.

Ворскла: Шуст – Сапай, Даллку, Чижов, Пердута - Чеснаков, Шарпар - Ребенок, Якубу (Скляр 75) – Кулач (Одарюк 90+2), Карека (Коломоєць 55). Запасні: Ткаченко, Гіоргадзе, Габелок, Сергійчук.

Головний тренер - Василь Сачко.

Олімпік: Махновський – Пасіч, Цимбалюк, Снурніцин, Зубейко (Білоног 74)  – Кольцов (Шиндер 57), Гай – Сондей (Балашов 46), Політило, Ксьонз – Дегтярьов. Запасні: Кринський, Гришко, Вакуленко, Тейшейра.

Головний тренер – В’ячеслав Шевчук.

Арбітр — Костянтин Труханов (Харків).

Попередження: Даллку 16,33, Сапай 52 — Ксьонз 86.

Вилучення: Даллку 33

28 жовтня. Полтава. Стадіон "Ворскла ". 1757 глядачів. 15 градусів.

ВІДЕООГЛЯД ГРИ

Після виснажливого вояжу до Азербайджану, де ворскляни здобули історичну перемогу в Лізі Європи, полтавському колективу важливо було швидко перебудуватися до українській першості. Адже гра з одним із конкурентів за шістку – донецьким "Олімпіком" - була принциповою. Цього сезону щільність в турнірній таблиці чемпіонату України зашкалює, а ситуація змінюється кожного туру.

Однак для полтавців все розпочалося доволі сумно. "Олімпік" видав активний старт поєдинку, а вже на 16-й хвилині арбітр справедливо призначив пенальті в ворота Шуста. Це Даллку перекрив рух Дегтярьову, колишньому нападнику ФК "Полтава", а досвідчений Політило спокійно реалізував одинадцятиметровий. 

Ще більше ситуація для ворсклян погіршилася на 33-й хвилині, коли арбітр продемонстрував другу жовту картку Даллку, який став абсолютним антигероєм тайму.

Втім, на перерву команди пішли за нічийного рахунку. Пердута виконав довгу передачу на Кулача до штрафного майданчика гостей, той спершу м’яч обробив, хоч і не зовсім вдало, а далі – виконав подачу, воротар "Олімпіка"  підкорегував політ м’яча, а 18-річний Снурніцин не встиг зорієнтуватися і зрізав його у власні ворота - гол-красень. І четвертий автогол на полтавському стадіоні у матчах цього чемпіонату - і всі - у ворота супеників ворсклян!

Цікаво, що за перший тайм господарі так і не завдали жодного удару в ствір воріт.

На 54-й хвилині дуже небезпечно пробивав Гай, у якого в центральній зоні було вдосталь простору та часу – м’яч ледве не влучив у "дев’ятку" воріт Шуста.

Кулач знову став героєм для полтавців. На 67-ій хвилині «Ворскла» виконала два  кутових, які закінчувалися ударами Кулача. Якщо перший був заблокований, то другий вийшов результативним. Однак це взяття воріт вийшло спірним, бо удар влучив у поперечку, а чи переткнув м’яч лінію повністю – питання.

Гості відповіли чудовим гольовим моментом. Пасіч знайшов у карному майданчику Шиндера, який виконав простріл на одинадцять метрів, звідкіля пробивав Дегтярьов – Шуст виручити не зміг, а от Чижов підстрахував свого голкіпера та виніс м’яч із порожніх воріт.

Врешті-решт, "Ворскла" вистояла та здобула перемогу, на цей раз вольову, за що заслуговує на компліменти. Футбол вийшов не яскравим, однак для Василя Сачка на першому місці - результат.
   
Статистика матчу:
Удари по воротах — 4:9
Удари в площину — 2:3
Володіння — 44:56
Кутові — 5:0
Гольові моменти — 2:4

Післямова

Турнірне становище команд, статистика туру

 

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.