ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

23:58 08.11


"Ворскла" вдома програла "Карабаху" у Лізі Європи

У четвер, 8 листопада, футболісти полтавської "Ворскли" на домашньому стадіоні у поєдинку Ліги Європи програли азербайджанському "Карабаху" - 0:1. Переможний гол гості забили з пенальті.

Ворскла — Карабах — 0:1

Гол: Абдуллаєв 13-пен.

Ворскла: Шуст — Артур, Чижов, Чеснаков, Пердута — Скляр, Шарпар — Ребенок, Кулач, Якубу (Карека 55) — Коломоєць.

Карабах: Халльдоурссон, Медведєв, Ржезнічак, Садихов, Геррьє, Мічел, Гараєв, Славчев, Деларж (Озобіч, 87), Абдуллаєв, Зубір (Мадатов, 73).

Попередження: Якубу, Скляр, Чижов, Шарпар — Геррьє, Медведєв.
Арбітр - Шерер (Швейцарія).

8 листопада 2018 року. Полтава, стадіон "Ворскла". 5479 глядачів. 0 градусів. 

За рівної гри все вирішила помилка полтавців у дебюті. Артур необачно віддав пас на Шуста і воротареві полтавців довелося порушити правила у власному карному майданчику. Абдуллаєв пенальті пробив упевнено — у кут — 0:1.

За морозної погоди командам довелося боротися не лише одна з одною, а ще й зі станом газону, який узявся коркою льоду. Дуже багато помилок зумовлювалося цими обставинами. Як і очікувалося, на полі було багато боротьби, проте обмаль цікавих комбінацій та красивих, яскравих епізодів.

Двічі у другому таймі швейцарський арбітр зупиняв гру через безлад на трибунах — спочатку димова завіса виникла на фан-сектором господарів, а згодом — над гостьовим сектором. Через це рефері компенсував до основного часу гри 12 хвилин. Саме у цей час ворскляни створили два найкращих момент, але з ударами Шарпара головою та Кулача ногою впорався голкіпер гостей Халльдоурссон. Той самий, який влітку на чемпіонаті світу взяв пенальті від Мессі…

Василь Сачко: «Треба віддати належне супернику, який краще підлаштувався під погодні умови. Нас підвела помилка Артура у захисті та брак при передачах. Ми розберемо ці моменти. У другому таймі гості зачинилися на власній половині поля, у нас були моменти, але підвела реалізація».

Арсенал — Спортінг — 0:0.

Статистика, турнірне становище команд у групах.

спорт, футбол, ФК Ворскла, Ліга Європи

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.