ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:45 31.03


Головою районної держадміністрації у Багачці призначили переселенця із Луганська, який навчався у Росії і жив у Львові

29 березня Президент розпорядженням №74/2016-рп призначив головою Великобагачанської райдержадміністрації Камандара Іскяндар-огли Байрамова. Він - переселенець із Луганська.

Камандар Іскяндар-огли Байрамов - громадянин України азербайджанського походження. До переїзду на Полтавщину він примудрився народитися у Вірменії, навчатися в Росії, працювати в Луганську і навіть побувати депутатом тамтешньої облради, мешкати у Львові і побувати членом кількох партій.

Камандар Іскяндар-огли Байрамов народився 4 червня 1963 у Вірменії. Працював там, у місті Ленінакан, відслужив в армії, навчався в Ульяновському політехнічному інституті (Росія) до 1989 року.

Рятуючись від Карабахського конфлікту, переїхав спершу до Росії, а потім - до України, де його кар'єра в енергетичній сфері пішла вгору: майстер, інженер, начальник, директор енергетичних підприємств Луганщини. У політичній сфері у 2006-07 роках був заступником мера Стаханова. А з 2008 року - технічний директор ТОВ НВП "Техенергоснаб", м.Запоріжжя.

У квітні 2015 року Байрамов "виринає" як переселенець зі Стаханова у Бродах Львівської області. На сайті львівської служби зайнятості навіть стаття про нього є. Нині ж - на Полтавщині.

Цікавою є політична кар'єра Байрамова. 1998-2002 року він був депутатом Кіровської міськради Луганщини, а 2002-06 - депутатом обласної ради Луганської області. 2006 року він брав участь у виборах народних депутатів, але не пройшов. На сайті ЦВК значиться, що від Ліберальної партії України. 2010 року був у списку "Батьківщини" на виборах до Луганської облради.

Байрамов, призначення, Багачка

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.