ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:04 31.03


Альтернативна пропозиція: заборонити перейменування Пролетарської на вулицю Кукоби

На сайті міськради з'явилася петиція з пропозицією заборонити перейменування Пролетарської вулиці або будь-якої іншої на вулицю Кукоби. За три дні - більше ста підписів.

На сайті міської ради з'явилася петиція, в якій пропонується не перейменовувавти вулицю Пролетарську або будь-яку іншу на вулицю імені Кукоби. Автор петиції - громадянин Сердюк Ігор Олександрович, опублікована вона 28 березня.

Пропоную заборонити перейменування вулиці Пролетарська та інших вулиць Полтави на честь Анатолія Кукоби. Колишні регіонали та комуністи за звичною їм схемою сворюють образи "міцних господарників" чи зразкових управлінців зі своїх однопартійців, як то було з Миколою Азаровим, Пшонкою та ін. Так само Анатолій Кукоба ввійшов в історію як руйнівник історичної спадщини міста. За його мерства був проданий Кадетський корпус, назавжди знищені житла перших мешканців міста (закатані під фундаменти ресторану "Іванова гора"), понівечений ансамбль Круглої площі. До того ж, Кукоба працював на керівних посадах в органах комуністичної партії що суперечить ЗУ "Про декомунізацію",

- ідеться у тексті петиції.

Наразі вона зібрала 103 підписи за три дні. У разі, коли буде 250 підписів, петиція поступить на розгляд відповідної депутатської комісії.

Нагадаємо що міська топонімічна група пропонує надати Пролетарській історичну назку - Різдвяна.

Пролетарська, перейменування, Кукоба, декомунізація

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.