ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

07:45 01.04


Голову сільради на Полтавщині судитимуть за хабар

У січні 2015 року сільський голова запропонувала за хабар посприяти підприємцю з Лубен в придбанні нерухомості в одному з сіл Великобагачанського району, а саме – місцевого будинку культури.

За невеличкий "гонорар" вона пообіцяла вплинути на прийняття рішення про затвердження депутатами місцевої сільської ради експертної оцінки вартості будівлі та її продажу.

На одній із позачергових сесій депутат сільради, керовані хабарницею, під її головуванням більшістю голосів прийняли необхідні їй рішення. У лютому цього року факт отримання чиновницею хабара у розмірі сім тисяч гривень було виявлено.

За інформацією Слідчого управління ГУ НП у Полтавській області, наразі корупціонерці обрано запобіжний захід, повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.369-2 (одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави) КК України та обвинувальний акт, затверджений прокуратурою області, направлено до суду.

суд, слідство, поліція, хабар

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.