ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:30 24.11


"Ворскла" програла восьмий матч у чемпіонаті УПЛ

Полтавська команда ускладнила собі завдання потрапити до чільної шістки, програвши 24 листопада у Маріуполі - 0:1. Але поки що ворскляни четверті у турнірній таблиці УПЛ.

Маріуполь — Ворскла — 1:0

Гол: Зубков 57.

Маріуполь: Гальчук, Полегенько, Чоботенко, Яворський, Демірі, Мішньов, Піхальонок (Білий 85), Ігнатенко, Вакула (Горбунов 90+3), Борячук (Чурко 78), Зубков.

Головний тренер - Олександр Бабич.

Ворскла: Шуст, Саків, Чеснаков, Чижов (Даллку 55), Пердута, Шарпар, Скляр, Артур (Ребенок 46), Кулач, Сапай (Сергійчук 82), Коломоєць.

Головний тренер - Василь Сачко.

Статистика матчу

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Гості у першому таймі більше володіли м’ячем і мали кілька нагод, аби забити гол. На сьомій хвилині після прострілу Саківа бив Сапай — свою команду врятував кіпер азовців Гальчук. Тут же на ударну позицію парнтнери вивели Коломойця, і знову Гальчук зіграв упевнено. Свої моменти мали також Скляр, Чижов та знову Сапай, але підвела реалізація.

Другий тайм ворскляни провалили. Спочатку мав забивати Вакула, але після помилки Пердути не зміг пробити у порожні ворота. За хвилину небезпечно пробивав Борячук — Шуст виручив. А на 57-й хвилині господарі таки забили. Молодий Зубков розхитав, як у дитячій школі, Даллку, який не ввійшов як слід у гру, замінивши Чижова, і влучно пробив у кут — 1:0.

Після голу "Маріуполь" був ближчим до того, щоб забити вдруге, ніж полтавці - щоб відігратися. Проте, гості мали супермомент — на 86-й хвилині з вбивчої позиції бив Сергійчук, але влучив у стійку. 

Восьма поразка ворсклян у 16 поєдинках УПЛ в сезоні та від'ємна різниця забитих та пропущених м'ячів - не ті показники, які налаштовують уболівальників клубу на оптимізм. Тим більше — перед грою із лондонським суперклубом у рамках Ліги Європи.

Статистика матчу:

удари по воротах - 6:8
удари в площину - 6:5
володіння - 55:45
кутові - 5:9
гольові моменти - 5:3

 

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.