ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

23:00 28.11


Футбол. Ліга Європи. "Ворскла" - "Арсенал". АНОНС

Матч Ліги Європи між ворсклянами та лондонським "Арсеналом" керівники європейського клубного футболу дозволили провести з уболівальниками, проте не у Полтаві, а на головній арені країни - НСК "Олімпійському".

Ввечері 26 листопада УЄФА надала позитивну відповідь щодо можливості уболівальникам відвідати перенесений із Полтави до Києва матч Ліги Європи "Ворскла" - "Арсенал".

Уболівальники, які придбали квитки у Полтаві на центральні - 1, 2, 34, 33 сектори - займають місця у спеціально визначених секторах - 69,71,73,75. Ті, хто викупив квитки на місця в інших секторах стадіону "Ворскла", можуть зайняти місця на НСК "Олімпійський" у секторах 27,29,31,33,35, інформує прес-служюа ворсклян.

Головний тренер лондонського "Арсеналу" Унаї Емері на передматчевій прес-конференції, що пройшла на НСК "Олімпійський", розповів, чого очікує від поєдинку Ліги Європи з "Ворсклою".

 — В останній момент ми дізналися, що місце проведення гри змінюється. Ми поважаємо "Ворсклу" і розуміємо, наскільки для неї це несправедливе рішення. Але сталося так, що ми прибули до Києва. Чи надає перевагу нам перенесення гри? Не думаю, що це щось змінює. Просто тепер матч відбудеться у Києві. Ми не знали про це рішення, і до останнього його чекали. Київ має багато можливостей та, сподіваюся, уболівальники "Ворскли" зможуть приїхати на гру. Не думаю, що варто хвилюватися за безпеку. УЄФА запевняє, що всі заходи безпеки вжито. Багато молодих гравців у нашому складі? Вони сумлінно працюють на тренуваннях, хочуть отримати свій шанс. У нас багато ігор, тому ми їм його даємо. Можемо вийти до плей-офф як із першого, і з другого місця. Але в той же час хочемо дати шанс молоді, - підкреслив Емері.

Гра розпочнеться у четвер, 29 вересня, о 19:55.

Арбітр - Бартош Франковскі (Польща)

Орієнтовні склади:

Ворскла: Шуст – Пердута, Чеснаков, Чижов, Сапай – Скляр, Шарпар - Одарюк, Кулач, Ребенок — Коломоєць.

Арсенал: Чех — Дженкинсон, Ліхтштайнер, Холдинг — Уїллок, Ремзі, Гендузі, Ель-Нені — Мхитарян, Гилмор — Нкетія.

Думка букмекерів

Наш прогноз - 0:1

спорт, футбол, ФК Ворскла, Ліга Європи

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.